Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур-мрія

"На одному диханні "

Відгук туриста Аккорд тур Міла (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

З Аккордтуром збуваються мрії! Побачити на власні очі кінець світу, кінець континенту, а саме побувати на Мисі Року - це для мене була головна мета туру "Полуниця з Портвейном... Португалія". Відчуття, які захопили мене в той момент неможливо описати словами: є лише я, вітер і безкрайній, скажений і прекрасний Океан. Сльози щастя від відчуття моменту, коли збувається мрія️

А загалом тур неймовірний, найкращій з усіх. Багато прекрасних країн і міст було відвідано, величезна кількість емоції було витрачено. Приїжджаючи в одне з міст по маршруту туру, бачучи величну красу, здавалося що вже все, кращого не може бути. Але ні. Наступне місто здавалося ще прекраснішим. В цьому турі абсолютно всі країни, всі міста, і навіть невеличкі французькі селища заслуговують уваги. Коли бачиш таку кількість краси навколо, розумієш, що наша планета це диво, це витвір мистецтва.

Ми побачили Німеччину, Францію (дуже сподобалось, що в цьому турі їй приділено особливо багато уваги і виділено декілька днів. Вона прекрасна з усіх боків, в усіх відвіданих регіонах), Іспанію, Андорру, Швейцарію, Чехію. Але моє серце залишилось в Португалії. Це неймовірна країна з прекрасними, привітними, красивими людьми. Мені здається, що вся ця країна присвячена Океану, феєричній природі, сонцю і ні на хвильку не стихаючому приємному прохолодному вітерцю... Саме в цій країні я відчувала себе абсолютно щасливою людиною.

Хочу від усього серця подякувати за чітко сплановану подорож нашому гіду - Юлії Гвоздецькій. З цією милою і завжди усміхненою дівчиною ми відчували себе в безпеці, ніхто не залишився без її уваги. Назавжди запам'ятаю її розповіді про країни до яких йшов наш шлях, її вдало підібрані відео, фільми, і навіть музику щоб зробити легшими довгі переїзди. Також висловлюю велику подяку нашим водіям-віртуозам - Олександру та Анатолію. Чого тільки вартує переїзд по Піренеям, на висоті 2400 метрів. Браво, Олександре!

Бажаю Аккордтуру і надалі створювати і удосконалювати феєричні тури, підбирати прекрасних гідів, і мати багато вдячних клієнтів!
Реклама
Відгуки про інші тури