Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поїздка в Албанію в Ксаміль- було моїм найкращим рішенням

"Моя найкраща поїздка,яка запамʼяталась і закарбувалась в серці назавжди "

Відгук туриста Аккорд тур shvoratskaya  (Самбір) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

На початку ми заїжджали в Охрид, де є прекрасне одне з найчистіших озер. Краєвид згори дійсно вражаючий, можна скупатись або просто милуватись далі Албанія. Не знаю як кого, але мене Ксаміль дуже приємно здивував своїми краєвидами та морем. Туди зʼїжджаються люди з усіх куточків світу, а особливо з сусідніх країн. Це дійсно як кажуть «маленькі міні Мальдіви», тому що колір води, пляжі, пісочок - все це дійсно дуже нагадує Мальдіви.

Просто неймовірно прекрасне чисте прозоре море з блакитни відтінком води заворожує і приковує погляд. Пляжі всі приватні, тому за лежаки треба платити, але зате територія завжди чиста, доглянута, за всім дивляться і це приємно.

Також як для нас таких драйвових дівчат, то дуже сподобалось те, що є багато закладів з музикою, танцями. Є клуби де ввечері після спокійного відпочинку можна і трошки додати веселощів і потанцювати, це великий +. Є екскурсії на любий смак, та нам найбільше сподобалось кататись на водних машинках, це такий адреналін«. Загалом обовʼязково

хочемо ще сюди повернутися, Албанія і саме місто Ксаміль залишились в нашому серці назавжди. Воно було варто тої дороги нелегкої. І повертаючись назад ще відвідали Салоніки та Македонію Скопʼє, для саморозвитку було цікаво пройтись містом оглянути всі скульптури (їх там дуууже багато), також красиві споруди. Це місто з великою історією і виглядає вражаюче. Окрему величезну подяку хочу висловити нашій супроводжуючій в турі (гіду) Софії, яка завжди допоможе, розкаже і покаже все що потрібно. Вона дуже хороша людина, профі у своїй справі і їй можна довіритись.

Любу ситуацію розрулить і вирішить всі питання. Софія просто краща????????

дякуємо за цю прекрасну поїздку і до нових

зустрічей
Реклама
Відгуки про інші тури