Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої мрії! Мої бажання! Все збулося!

"Чудовий тур! Вражає, захоплює! Запам'ятається на все життя! "

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Тернопіль) на тур
Поїздка: 26 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

Це слово,, Португалія" заворожувало! Мрія про цю країну не давала спокою. І ось я в турі,, Полуниця з портвейном... ". Хоч і побувала уже в багатьох країнах Європи, все ж цей тур - найкращий. Море емоцій, почуттів, вражень від побаченого!!! Словами не передати! Багато відвідали міст у Франції та Португалії, усміхалися Атлантичному океану на мисі Рока, ознайомилися із казково красивими місцями Швейцарії... Хочеться розказувати і розказувати! Але це все треба просто побачити!  

Окремі слова вдячності для нашого невтомного керівника групи - Юлі Гвоздецької. ♥️ Мила, добродушна, щира, професіонал своєї справи... Багато добрих слів можна сказати цій людині. Юля вкладала душу в кожного з нас, завжди порадила, підказала, відповідала на наші питання. А її мила і добра усмішка ніколи не сходила з лиця, чим і нас, туристів, надихала. Толерантна та харизматична! Найкращий керівник групи із всіх турів, в яких я побувала!  

Без наших мудрих, розсудливих, спокійних водіїв - Анатолія та Олександра, тур не був би таким, яким він був: все чітко, правильно, злагоджено! Дорога далека і від цих двох людей багато залежало! І вони - молодці!  

На все життя запам'ятаються чудові екскурсії! Раджу обов'язково побувати в турі,, Полуниця з портвейном... Португалія".  
Реклама
Відгуки про інші тури