Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірне задоволення

"У цьому відгуці видала все, що душа бажала! ???? Я максимально намагалася його скоротити, але що вийшло, то вийшло. "

Відгук туриста Аккорд тур Ann (Одеса) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 26 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

Тур один з найкращих в Аккорд Тур. Дуже якісно продуманий маршрут, гарні локації, завдяки цьому враження від туру дуже яскраві.

Гід - Юлія Гвоздецька велика молодець. Виконала свою роботу не на 100%, а на 1000000% відсотків. Підготувала інформацію за кожною країною, в якій ми були, завжди розповідала якісь історії та цікавинки, скачала заздалегідь та показувала корисні відеоматеріали, для більш якісного пізнання традицій того чи іншого міста та просто фільми та музику, щоб не скучно було їхати. В порівнянні з гідами, з якими ми їздили, Юля вище на 4 голови. Про все по піклувалася, по 100 разів все пояснила. Дуже приємна, позитивна, має гарні організаторські здібності, щира та просто, не гід, а подаруночок. Взагалі, ми переконались, що 70% успіху туру залежить від якості роботи гіда. Отож Юлічка, ну це любов, ну просто супер, так тримати і далі.

Екскурсоводи ВСІ просто супер професійні. Енциклопедичні знання, чітко поставлена мова, все зрозуміло та дуже цікаво. Мені ще ніколи так цікаво не було, як у цьому турі. Усі привітні та приємні люди, завжди готові допомогти.

Ще багато позитивного можна говорити. Звісно дорога складна, але все було на вищому рівні. Водії - Олександр та Анатолій, найкращі просто.

Звісно, були і не дуже приємні ситуації, але весь негатив забувається та залишаються тільки позитивні емоції.

Загалом, тур дуже сподобався. Тур сміливо рекомендую тим, хто хоче максимально дізнатись про культури, традиції та історії країн, що тут пропонують відвідати. Але якщо ви хочете просто відпочити, слід вибирати, щось менш насичене екскурсіями та поїздками, бо цей тур саме пізнавальний.

Всім дуже дякую. До нових зустрічей.
Реклама
Відгуки про інші тури