Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найгірше організований відпочинок на прекрасному морі в Албанії

"Чи потрібно їхати до Ксамілю?- однозначно так? Чи варто пошукати іншого туроператора?-безперечно!((("

Відгук туриста Аккорд тур Natalie (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Чи варто їхати до Ксамілю!?

-ТАК! Однозначно! Чисте море з білою дрібною мармуровою крихтою замість піску, утворюють пейзаж Мальдивів.

Подорожуючи з різних країнах до, вже звикли спочатку читати відгуки про курорти, тож загалом дрібні недоліки містечка, яке будує свою туристичну інфраструктуру, повністю компенсувались чудесним морем, трохи ще невмілим, але дуже уважним сервісом.

Усе враження від відпочинку зруйнував туроператор.

При бронюванні туру просила таймінг поїздки і екскурсій, на що менеджер відповіла, що супроводжуючий групи усе надасть. І от сидячи у потязі по дорозі додому, ще й досі не розумію, коли то буде.))) Туроператори з хорошою організацією, надають таймінг або ще на сайті при бронюванні туру, або роздруківкою по посадці в автобус.  

Поїздка не задалась з самого початку, коли, виїхавши о 6:30 зі Львова, 300км до кордону ми їхали майже 10годин!!!!, роблячи зупинки по годині - півтори, просто тому, що наша черга на кордоні на 17:00. Врешті кордон ми пройшли і так без черг на годину раніше

Санітарні зупинки-окремий біль, бо туалетів автобусі нема (що цілком нормально), але їхати по 4,5години без зупинки за період туру стало нормою. Туристи змушені були обмежувати себе у воді, як це вилізе хворобами судин-то окрема історія. Порада для усіх - в тривалі автобусні поїздки надягайте компресійні панчохи і ваші ніжки вам подякують. Дякую усім дівчатам, які були у турі за гумор і взаєморозуміння. Спали хто на кому і навіть на підлозі в проході автобуса))

Екскурсії-то окремий біль, бо вони організовуються в процесі і добитися інформації про виїзд/приїзд не можливо, а їх вартість - то суто італійський обман)). Поїздка на Корфу з 48€ перетворилась на 108€ типу через вартість парому, у іншого туроператора поїздка на Корфу з Ксаміля з паромом 65€. Паром Саранда-Корфу в 2 боки групою 8 осіб саме на той час, коли ми їхали, коштує по 40€/особа.   Туристичний збір в Ксамілі складаєі 0,75€, тобто 6€за увесь період перебування, а не 20 з гаком... Ну туроператор мабуть таким чином зменшує цифру, яку ми бачимо у вартості туру.

Було заявлене поселення в три  3* готелі, але був доданий ще один - Sunshine, який розташований хто зна де, і по дорозі на пляж на нас чекав неперевершений спуск вниз, а після пляжу-феєричний підйом вгору. Де нема супермаркетів і пляшки з водою, кавун треба було перти вгору також. В цю жопу міра навіть водії автобуса не хотіли заїжджати, коли забирали нас на екскурсії. Мусили спускатись на центральну дорогу. Через погану організацію екскурсій, не адекватні ціни і переважну більшість досвідчених відпочиваючих, а не захоплених  наївних новачків, ніхто на екскурсії не хотів їхати. Тож в Бутринт з'їздили самі автобусом 10хв. Вартість поїздки 100 лек-це 1€, але треба мати албанську готівку. Та 10€ вхідний квиток. Цікаве місце і 100%варте, аби витратити час з користю.

З позитивних моментів-невеличкий басейн в готелі, цілком нормальні сніданки. АЛЕ. декого з нас поселили навіть не в самому Саншайні, а в будці під готелем і в недобудованому готелі поруч. Де був або номер без вікна (вікно було одне в туалеті), або без шафи, тож речі жили на підлозі. Допроситись рушники-то був окремий атракціон. Загалом тут нормальною практикою є будівництво одного поверху готелю на рік, тож жити в недобудованому номері, де замість світильників, сумні провода зі стін, нема ні вішаків, ні шафи для речей, то на думку пані Софії абсолютна норма. Вона щиро обіцяє щось зробити, лише після того як поясниш, що наявність місця для одягу - то  мінімальна умова навіть для 1*номера, але не робиться нічого.... Ну добре, що хоч ліжко було. І на тому дякую. Окрема історія з ванною кімнатою. Коли ми дивимось номер готелю в букінг-там нормальні душові, але практика приймати душ на унітазі-нормальне явище на Балканах, в Італії наприклад теж. Для нас особисто це не було проблемою взагалі. Але провода за дзеркалом замість світильника... І це усе 50см від душа... Це супер турбота про безпеку туристів....

У вартості туру екскурсія в Салоніках-виявляється це поїздити автобусом містом з виходами по 20-30хв в трьох локаціях: на набережній, в церкві, де мощі Св. Дмирія і біля фортеці у верхньому місті. Усі інші пам'ятки ви побачите з вікна автобуса, якщо пощастить і між вами і пам'яткою не опиниться інший транспорт. Фото зробити не реально через брудні вікна автобуса. Величезна вдячність екскурсоводу, за достойну екскурсію, попри усі умови. Така сама вдячність екскурсоводу на Корфу.

Екскурсія в Скоп'є була ще одним розчаруванням. Бо в програмі туру була заявлена спочатку екскурсія, потім відвідування каньйону Матка. Пані Софія усе зробила навпаки. Висадивши нас о 8:30ранку в місті до екскурсії. Через це усі просто 2рази побачили одне й те ж, тому що не була відома програма екскурсії. Мені особисто вдалось відвідати археологічний музей, але знову ж таки, до його відкриття чекала півтори години... А після того як група повернулась з Каньйону,   усім  довелось в саму жару перебігати між холодками в центрі міста.

Тож в цілому морем, відпочинком задоволені, але з цим туроператором це перша і остання поїздка.
Реклама
Відгуки про інші тури