Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Солодкі дотики моря

"Море фантастичне!"

Відгук туриста Аккорд тур Федоренко Наталія  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

Вітаю! Це була моя четверта подорож з ТОВ "Аккорд-Тур".

Доїхали до Греції за 31 годину, на кордонах стояли не довго, але чомусь у день виїзду о 8 ранку на кордон з Румунією ми доїхали лише о 17 годині (9 годин по Україні, як на мене, забагато) Якщо більшість туристів приїздять зі всієї України, то робіть іноді виїзди з Чернівців, а не витрачайте майже цілий день на поїздку по Україні.

Автобус нам дістався двоповерховий, дуже незручний, крісла майже не розкладалися, місця між сидіннями зовсім мало, тим більше, що є два нічні переїзди. Такий автобус має їздити на екскурсії, а не на такі далекі відстані. В дорозі двічі ламався кондиціонер.

Готель в якому нас поселили тихий і спокійний. Їжі було вдосталь, голодними не залишилися. Номери потребують ремонту)) але ж ми багато часу проводили на морі або біля басейну. Будьте готові, що власники приймають "руських німців ", які ж в перший день увімкнули свою кацапську музню і поводилися відповідно... Правда потім зробили їм зауваження і вони вгомонилися, але дуже неприємно їх чути!

Море фантастичне!! Чисте, тепле і лагідне. Пляж дикий (немає лежаків і парасольок) але і людей майже немає! До селища хвилин 30 і то не важко прогулятися.

Гарний краєвид на гори, плаваєш і милуєшся.

Інші відгуки Федоренко Наталія

Реклама
Відгуки про інші тури