Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Не найкращий тур

"Не найкращий тур, особливо якщо ви будете їхати автобусов вперше."

Відгук туриста Аккорд тур Діана (Одеса) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Несподівана подорож:2 дні у Венеції+ відпочинок на курорті Лідо ді Єзоло

Тут більше питання до самого Акорду та опису туру. Я вже втретє їзжу з Акорддом, але з цього туру була трохи в шоці.

Мінуси:

1. Фактично, в описі вам не збрехали, ви будете жити на курорті, але до моря їхати 35 км. І якщо у вас зʼявиться бажання на другий день туру обрати саме відпочинок на морі, то будьте готові що вам там треба буде сидіти там з 9-ї ранку і аж до 12 ночі (коли вас забере автобус). Я не знаю що можна робити на морі стільки часу, ще й перед нічним переїздом у Будапешт.

2. Готель в якому ми мали зупинитися - кинув нас. А саме частину туристів він не заселив, бо номери були зайняті...)) Вони вкурсі були що ми приїдимо, але так як в них залишилась інша група на 4 дні, а ми всього лиш на 1, то вони віддали перевагу іншим туристам. Інший Готель в який нас заселили був наче на 1 зірку вище, але чесно, там до 4 зірок як до Київа рачки. Я сподіваюсь Акорд передивиться свою співпрацю з цим готелем, який може спокійно кинути своїх туристів. Я все розумію, що гроші не пахннуть, і готель в першу чергу зацікавлен у прибутку, але ж так ніхто не робить...

3. Зупинка після нічного переїзду перед Венецією. Це було взагалі сюрпризом. Замість заселення в готель, прийняття душу після нічнного переїзду, та перед прогулянкою Венецією - нас привозять на "Автогриль" (при чому як виявилось на максимально убогий), де ми маємо в грязному туалеті - привести себе до ладу перед Венецією. 30 жінок за 30 хвилин мали сходити в туалет, переодягнутися, умитися, почистити зуби та нафарбуватися. Душа - немає. ТОП. Як виявилось пізніше є цивільні "Автогрилі", де багато чистих туалетів (безкоштовних, в той час як за той ми мали платити 1 євро), багато умивальників та ще й є душ.

4. На зворотньому шляху у Будапешті у вас буде 1.5-2 години. Тому Тропікарій не обирайте - ви все одно туди не попадете, так як черга скажена і ви просто не встигните. Походити по ТЦ, де цей Тропікарій знаходиться - так.

5. Із-за безвідповідальних турагентів (яких судячи з усього ніяк не контролює Акорд), нас могли не впустити в Україну. Бо 3-є туристів відʼєдналися від туру і поїхали далі подорожувати, а як виявилось так не можна. Бо скільки людей виїхало стільки має заїхати.  

Плюси:

1. Тур бюджетний, однак краще щоб Акорд зробив його дорожче, але з людськими умовами.

2. Венеція і Верона дійсно дуже красиві. Покататися на гондолах - це маст хев.  

3. Дякую водіям і нашому гіду - Надії Кубрак. Вони дуже ввічливі, дружелюбні та професіонали своєї справи. Особливо гід, бо я не знаю як вона змогла витримати деяких туристів з нашого туру) Таке відчуття було, що ми їхали не з дорослими людьми, а з підлітками, які вважають що гід має їм слюні підтирати, бо вони заплатили гроші))

Тому як невелличке самері: якщо це ваш перший тур - не беріть, бо це дуж тяжко. Акорду було б круто передивитися умови співпраці з готелем та і взагалі опис і назву цього туру.

Інші відгуки Діана

Реклама
Відгуки про інші тури