Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок в Чорногорії

"Прекрасний тур з відпочинком в мальовничій Чорногорії"

Відгук туриста Аккорд тур Sofiia123 (Стрий) на тур
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Морський бриз Чорногорії

Декілька днів тому повернулись з туру Морський Бриз Чорногорії. Тур дуже сподобався, Чорногогія прекрасна країна яку напевно варто відвідати. В турі було достатньо часу щоб насолодитися чудовими краєвидами, поплавати в морі і взяти участь у екскурсіях.

Ми жили на віллі Маре. Вілла розташована на відстані 10-15 хв від моря. В кімнатах було чисто, господарі вілли дуже привітні люди. Сніданки і вечері були в готелі Парк поблизу моря. Харчування - це шведський стіл, великий вибір смачних страв. На вечерю з напоїв була тільки вода.

З запропонованих екскурсій ми вибрали екскурсію на Боко-Которську затоку, а також фіш-пікнік.   

Боко-Которська затока, це одна з найкрасивіших заток в світі, всім туристам, які планують відвідати Чорногорію рекомендую там побувати. Під час екскурсії ми мали можливість відвідати мальовничі середньовічні міста Пераст і Котор, а також рукотворний острів Богородиці на Скелі. Загалом екскурсія дуже сподобалась, єдиний мінус це російськомовний гід з Києва. Акорд туру варто врахувати побажання українців, які не хочуть слухати екскурсій російською.

Під час фіш пікніка ми мали можливість поплавати на кораблі, помилуватись видом міста Будва з моря, побачити острів святого Стефана, позасмагати на закритому пляжі, спробувати чорногорського вина, а також з'їсти смачний чорногорський обід.   Під час цієї екскурсії ми дуже гарно відпочили, а також чудово провели час.

Також в ціну туру входила екскурсія містом Будва, яка відбулась в день нашого приїзду. Будва-це старовинне містечко, яке варто відвідати подорожуючи Чорногорією.

Хотілося б, щоб Акорд тур по можливісті швидше висилав підтвердження туру. Ми отримали підтвердження про те, що тур відбудеться за 3 дні до самого туру. В загальному можу рекомендувати послуги цієї фірми.

Окрема подяка керівнику групи Олені Козак. Це привітна, спокійна і доброзичлива людина яка швидко вирішувала всі питання/проблеми туристів, завжди висилала всі необхідні локації,   а також розказувала про цікаві міста/місця в тій чи іншій країні які варто побачити і завжди інформувала про час зупинок.

Автобус яким ми їхали був комфортний, була можливість зарядити телефони, подивитись фільми,   а також під час руху працював вай фай (на час зупинок інтернет не працював).  

Також хочу подякувати водіям автобуса за безпечну і комфортну подорож і за те, що завжди дослухались до прохань пасажирів.
Реклама
Відгуки про інші тури