Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Яскраві враження перевершили всі очікування

"Активно, цікаво, ненапряжно!"

Відгук туриста Аккорд тур Heella (Черкаси) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Несподівана подорож:2 дні у Венеції+ відпочинок на курорті Лідо ді Єзоло

Нам із сином все сподобалося.

1) Пропозиції туру такі, що кожен може знайти інтерес на свій смак. Якщо дослухатися до порад турагента щодо тривалості, важкості екскурсій, то кожен заміксує свій особистий розклад. В нас вийшло вдало скомбінувати незабутні інтелектуальні враження з відпочинком тіла у адріатичних солоних хвилях. Купання у морі зняло всю втому від насичених інформацією перших двох днів.

2) Окрема подяка водіям Степану та Олегу за плавну роботу. Хоч зазвичай я схильна до захитування, то ця поїздка пройшла для мене в задоволення: ні автобус, ні катери - лодки не спричинили мені дискомфорту.

3) Готель 4 - х зірковий, кімната простора, відіспались класно. Є все, що треба - фен, кондиціонер, холодильник, гаряча вода, шампуньки, місце тихе.

4) Бажаючим зекономити було повідомлено адреси супермаркетів, де можна було вдесятеро дешевше придбати морозиво, піццу, ніж на пляжі чи центрі Будапешту.

5) Сподобалася екскурсія, що входить у вартість туру "Заручена з морем", від Володимира. Легко, дотепно, з використанням сучасних понять сформував нам образ Венеції середньовіччя.
Реклама
Відгуки про інші тури