Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій не найкращий відпочинок

"Не сподобалось "

Відгук туриста Аккорд тур Anna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Тур сміливо можу оцінити на двієчку, сказати, що відпустка була зіпсована нічого не сказати. Дуже довгі переїзди в готелі, які знаходилися бозна-де і займали левову частку всієї подорожі, якщо ви бажаєте 90% туру провести в автобусі, то він саме для вас. Логістика не продумана зовсім, ночували у третіх країнах, які, ясна річ, не були вказані в логістиці туру. Щодо екскурсій то окрема історія, деякі екскурсії були непогані, через те що був підібраний хороший гід, а всі інші екскурсії це просто спроба заробити більше грошей, бо дорога до екскурсії займала 3 години, а от на самій екскурсії ви будете 15 хвилин (озеро Мізуріна), а коштує вона пристойно.

Дуже рекомендую запастися продуктами на весь тур, бо ніхто не виділяє час на можливість купити продукти, чи можливість спокійно поїсти поза автобусом. Ви будете постійно бігти, щоб встигнути щось побачити, сходити до туалету чи перекусити, а супроводжуючий (пані Оксана) в цей час буде стояти біля туалету і підгонити вас.

Хотілось би, щоб на початку проговорили всі ці нюанси, які випливали впродовж туру, бо це дуже було схоже на звичайнісінький обман.

Реклама
Відгуки про інші тури