Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Якщо Ви вирішили поїхати в цей тур раджу не один раз подумати чи дійсно воно того варте!

"Організація туру недолуга! Все почалося з того, що так званий «ГАРАНТОВАНИЙ» тур Бонжорно… відмінили за день до виїзду. Нам порадили тур Швейцарська Інтрига. Що хочеться сказати, інтрига дійсно була, питання тільки в чому?! "

Відгук туриста Аккорд тур kateryna (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 25 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Щодо самого туру.

Виїхали зі Львова о 7 ранку. Кордон ми перетнули досить швидко, за 4 години. І вже о 14:30 були у Кракові, екскурсія 1 година і час для туалету. І знову автобус на ночівлю. На нічліг ми приїхали в Чехію, дуже пізно. Отож, в перший день ми могли відвідати місто лише 1,5 години (і як потім виявилось це і так забагато). У вас НЕ буде часу щось купити, попити кави і т. д. Бо Ви або будете ті вільні 20-30 хв стояти в черзі до туалету, бо всьому автобусу треба. І виявляється, що треба брати запаси з їжею, бо купити продукти то цілий квест, бо коли є зупинка ти типу не встигаєш вкластися у ті лічені хвилини аби щось собі купити.

Не буду тут розписувати як проходив кожен день туру, бо це не має сенсу. Скажу відразу максимум часу яке є у вас у місті 1,5 години, з яких 1 година це екскурсія. Інше туалет і продукти. Відчути місце, місто не буде можливості, передихнути, задихнутись також!

Нас не було попереджено, що ми будемо ночувати у третіх країнах, які взагалі не зазначені в програмі туру, і в маршруті які надають вам на початку. Там не було тих точок, а я вам скажу що то багато так км. Насправді, ви будете 3,5 - 6 годин їхати до готелю в іншу країну і потім назад до тої країни з якої виїхали. І ще має відстоятися автобус 9 годин, математика проста як розумієте, скільки тоді у вас часу на те аби щось побачити у тому турі. Але не засмучуйтеся у вас є автобус, з якого все видно.

Ще один момент, от ти приїжджаєш в 2 години ночі в готель, і думаєш що маєш можливість виспатись до 10 ранку аби відновитись і відпочити від того автобусу, але ні, забудьте. Вже о 6-7 ранку у Вас сніданок, на який ви йдете, бо це єдиний прийом їжі, який ви можете мати в цей день, бо знову безкінечна дорога, і незрозуміло чи буде час у вас щось собі купити.

Були екскурсії, які я жалкувала що взяла, це озера в Італійських Альпах. Нас везли 3 години в один бік і стільки ж назад, і знаєте скільки ми були на озері - 15 хвилин!!! А на іншому правда годину, ну це щоб і в магазин зайти і до туалету!

В останню ніч нас завезли ночувати в Словакію (якщо знайдете у тому турі цю країну, бо я її там не бачу як і інші в яких ми ночували - Німеччина, Франція, Чехія). І отут саме цікаве ми прокидаємося зранку, по плану у нас в останній день екскурсія по Відню, яка давно вже оплачена. Але наш гід пише у групу що вона замінюється на «прекрасне» місто Мерібор в якому ми ночували! Відень на містечко у Словакії. Бо ми тупи як завжди не встигали?! А як можна взагалі встигнути з такою недолугою програмою, але чомусь у всьому тому були винні тільки самі люди, бо то задовго в туалеті, то в магазині, то фоткаєшся. І лише після невеликого скандалу ми все-таки поїхали до Відня на екскурсію тривалістю в годину, бо більше не можна, ми ж не встигаємо! Отож ми виїхали зі Словакії о 12:30, а у Львові ми були на наступний день о 15:00 (ніколи не ведіться на те, що у них написано 24:00 приїзд, це не обʼєктивна інформація, беріть запас мінімум пів доби, а то і добу, особливо якщо у вас квитки на поїзд в інше місто).

По екскурсіям.

Найкраще не брати платних екскурсій взагалі!!! Може тоді у вас буде час провести його в місті, випити спокійно кави, насолодитись місцевим колоритом, а не автобусом.

З позитивного - Швейцарія ідеальна країна! Екскурсовод у Швейцарії, неймовірна жінка і майстер своєї справи. Вона була неспішною, відповіла на питання які цікавили людей, без прикрас розказала про особливості життя в країні. Розповіла де краще що купити, які є заклади (ніби ми могли в них встигнути), магазини (добре що хоч там вдалося купити їжу і якусь згадку). І гарний екскурсовод був у Відні, зʼявилось бажання приїхати в те місто, і побачити його нормально, а не за одну годину. Добре, що встигли купити пару цукерок, то було диво! Але це завдяки тому, що в певний момент відірвались від екскурсію, бо вже до кінця ми зрозуміли, що нажаль потрібно обирати.

У цьому відгуку я не буду писати про неймовірні краєвиди Альп, бо надаю оцінку не їм, а організації туру!!! Я думаю кожен із Вас розуміє що там прекрасно, питання лиш в тому в якому стані ви хочете їх побачити!!!

Я пишу це відгук майже через тиждень після подорожі, думала гарні емоції лишаться, а негатив пройде. Але його було надто багато!!!
Реклама
Відгуки про інші тури