Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найгірший тур

"Повний треш"

Відгук туриста Аккорд тур Галина (Вінниця) на тур
Поїздка: 23 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Подорожувала туром «Моя морська насолода» з датою виїзду 23.06.2024р.

Принципово бронювала тур без нічних переїздів, не те є свої вагомі причини. Проте отримала тур з двома нічними переїздами за ціною без нічних переїздів. Програма складена абсолютно по-дилетантськи і бездарно. У першу ніч ми приїхали в транзитний готель після п’ятої години ранку, вже коли зійшло сонце, а о десятій ранку за правилами має відбуватися виселення, а ще ж сніданок і подальша нераціональго довга дорога. В другий готель вже на курорті Ріміні ми заселились після 4 години ранку. Готель на курорті виявився зовсім не тим і навіть не одним із трьох, які були заявлені в програмі туру, і зовсім не з тим харчуванням, про яке повідомляла менеджерка перед бронюванням. До того ж готель був розташований біля самої залізниці, що не додавало комфорту, особливо у нічні години. Зауважу, що проживання у турі я бронювала на підселення, тобто від самого початку було зрозуміло, що це має бути не двоспальне ліжко. В двох із трьох готелів в турі замість номерів twin я отримувала номер double і навіть з однією ковдрою на двох. Щоразу доводилось шукати заміну номера серед туристів і нервувати і це все серед ночі. А всього лише менеджери могли прописати цей момент при бронюванні, але навіщо, якщо піпл і так схаває, еге ж?

Із плюсів хочу відзначити відмінний автобус, у якому працювало все, що мало працювати – відкидались сидіння, постійно працював кондиціонер, зарядні для телефонів, автобус був доглянутий і чистий. Також хочу віддати належне нашій супроводжуючій Олі, яку компанія «Аккорд-тур» підставила так само, як і своїх туристів. Адже Олі довелося виправляти всі помилки програми самотужки із тих, що можна було виправити, і вислуховувати від нас, обурених туристів, всі претензії, до яких вона не мала ніякої дотичності. Олю, просто респект вам за вашу витримку, доброзичливість і професіоналізм.

На одній з екскурсій спілкувались з туристами з аналогічного туру Аккорду, тільки з двома нічними переїздами, що був на 10 тис грн дешевший, більше майже ніякої різниці в програмі, окрім ціни.

Після туру я написала скаргу на адресу компанії, проте отримала відписку (через місяць), звісно вони ні в чому не винні – ні в жахливій програмі з величезними переїздами і заселеннями в готель коли вже на треба, і в поселеннях не в ті номери, і в неправдивій інформації, яку надавала до бронювання менеджерка, і в маркетингу, який не враховує бажання туристів, адже переважна більшість туристів нашого туру бронювали інші тури, які прекрасно набиралися, але всім запропонували саме цей тур, в який забронювались буквально пару туристів, як альтернативу. Можливо якби я не подорожувала з іншими туроператорами і не знала, якими можуть бути якісні тури, я б не писала цей відгук. Але хочеться застерегти майбутніх потенційних туристів Аккорду: поважайте себе насамперед, споживаючи якісні послуги, а не оце от все, що називається туроператором Аккорд-тур.

Дії Аккорд-туру кваліфікую як шахрайство. Не потрапте у ці тенета.

На фото - вид з вікна транзитного готелю.
Реклама
Відгуки про інші тури