Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

хотілось би кращого

"читайте та робіть висновки. Дайте будь ласка зворотній зв'язок Аккорд тур"

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Спокій Адріатики Відпочинок на морі в Чорногорії

Я ваша постійна туристка на протязі 10 років, привела не одну подругу та своїх родичей, рекомендувала вас, але ця подорож це сором Вам.

Це Моя передостання поїздка!!! Тому що останню я вже забронювала про що вже дуже шкодуююююю.

Мені не подобається що ціни у вас не відповідають цінам які попередньо вказані на сайті. Та що люди з одного туру сплачують різну ціну, типу чим пізніше тим дорожче...

Дорога надто важкою виявилась через:

Організованість на низькому рівні.

Питання до вас? навіщо було збиратись у Львові о 7:30, якщо проходити кордон нам було по запису о 17:00? (до кордону з Румунією 6 годин з зупинками). Якщо так вже сталось завезіть, щоб люди поїли в нормальних умовах, а не сиділи по заправках з фасфудами.  

Санітарні зупинки з туалетом в одну кабінку рідше в дві звісно затягувалось в годину та півтори, бо нас було більше 50 чоловік.

Конфлікти в дорозі. Туристи пересварились на підставі туалету і часу, комусь було довго чекати поки всі сходять в туалет. Хтось сходив двічі, бо попив вже каву поки чекав усіх. Хтось сварився, що дуже довго, але сам бігав в туалет кожного разу. Колотилось все це усю дорогу. В результаті гігієну зубів не можна було зробити, поїсти ми не встигали, бо всі дуже спішать, добре що хоч не виганяли з туалету, це якесь божевілля, за яке ще ми заплатили кошти.

Автобус не зручний, тісний, ричаги крісел були зламані не фіксували положення крісла, зарядки працювали одна через три ряди, в бік Чорногорії кондиціонери в автобусі водії не дуже хотіли включати, включали на дуже слабу потужність, позаду його не відчувалось!

Ну і черешенька на торті! Хоча б хтось би попередив..

Екскурсія в Дубровнік тривалістю у 20 годин, не занадто? Та в таких у мовах автобусу?????? Це що на згадку на все життя ви нам таке влаштували?

Дорога була занадто довгою як для екскурсії, не комфортною і не вартою. Зібрали 72 особи, автобус був з зламаним кондиціонером, вісім годин в один бік з температурою в салоні 38 градусів, коли на дворі 33 градуси. Просто пекло та знущання. Вважаю що екскурсія була не виносима, що погіршила психологічний стан, здоровʼя через біль голови, додало втому і вже ніякі фото та екскурсії не потрібні, бо це було пекло заживцем. Ну і звичайно санітарка була у нас 72 особи і дві майже працюючі кабінки. Затори кілометрові на кордоні, бо ми ж поїхали в вихідний день, що явно було не на користь. Не вважаю, що це вартувало тих знущань. Отже не маю бажання з вами більше відпочивати.

Зверніть увагу!!! Для дітей з поганим вестибулярним апаратом особливо не рекомендую цю подорож на автобусі, вся Сербія та Чорногорія гірські країни, постійні серпантини, не всі це можуть витримати! Через це ми також часто зупинялись, що потім обурює неадекватних туристів, бо вони дуже поспішають. Важкі туристи просто псували нерви та накручували всю дорогу.

Чоногорія, Будва мені сподобалась, природна гарна, повернусь ще, але не з вами!!
Реклама
Відгуки про інші тури