Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це кращий подарунок на день народження для себе

"Ви отримаєте більше ніж очікували, окрім неймовірних краєвидів, насичених днів та приємних емоцій, Ви зможете познайомитися з новими людьми."

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія М. (Біла Церква) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 06 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Хочу поділитися своїм чудовим досвідом подорожі з туроператором Акорд Тур. Від самого початку планування поїздки і до повернення додому все було організовано на найвищому рівні.

Перш за все, варто відзначити професіоналізм і компетентність менеджерів Акорд Тур. Вони з легкістю допомогли мені вибрати тур, який повністю відповідав моїм побажанням і фінансовим можливостям. Я отримала детальну консультацію щодо кожного аспекту поїздки, що дозволило мені почуватися впевнено і спокійно.

Програма туру була надзвичайно насиченою і цікавою. Ми відвідали багато визначних місць, кожне з яких залишило незабутні враження. Гіди були добре підготовлені, володіли великою кількістю знань про кожну локацію та ділилися цікавими історіями і фактами. Їхній ентузіазм і любов до своєї справи зробили подорож ще більш захоплюючою.

Організація туру була бездоганною. Трансфери, проживання, екскурсії - все було продумано до дрібниць і відповідало заявленому рівню. Особливо приємно було те, що всі обіцяні послуги були надані вчасно і без будь-яких проблем.

Акорд Тур дійсно робить все можливе, щоб кожен турист почувався комфортно і задоволено. Це компанія, яка піклується про своїх клієнтів і забезпечує високий рівень сервісу. Я безумовно рекомендую Акорд Тур усім, хто хоче отримати незабутній відпочинок і яскраві враження від подорожі.

Повертаюсь з неймовірними емоціями, новими знайомствами та шаленими бажаннями продовжувати досліджувати Світ, подорожувати та проживати ці враження знову і знову.

Хочу зазначити, як побажання - розетки біля сидінь в автобусі

Дякую Акорд Тур за незабутні миті і професійний підхід до організації відпочинку! Обов'язково скористаюся вашими послугами ще раз і радитиму всім знайомим.

Реклама
Відгуки про інші тури