Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Після цієї поїздки з Аккорд туром не поїду ніколи і навіть не буду рекомендувати знайомим цю компанію

"Такого трешу в одному турі не бачила ніколи."

Відгук туриста Аккорд тур ААМ (Харків) на тур
Поїздка: 10 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Була у липні 2024 року в турі “ Моя морська насолода”. ”Стосовно туру, хочу сказати наперед, що в автобусні тури я їжджу з 2005 року і була у різних країнах з різними агентствами. Але такого трешу в одному турі не бачила ніколи. І вважаю, що купляти в Аккорд турі, тури дорожче 100 евро взагалі не має сенсу, бо компанія більш дорогі тури взагалі не відпрацьовує хоча б на 50 %.

І ще пам*ятаю ті роки, коли мій турагент категорично відмовлялась продавати тури Аккорд тура, і тепер я розумію чому.

Транспорт. Водії були дуже професійні. Їм великий респект. Вони допомагали туристам і розповідали куди і як краще сходити більше, ніж супроводжуюча групи. На цьому все добре закінчується. Автобус не комфортабельний, не пристосований для далеких туристичних переїздів. Це звичайний рейсовий автобус, далеких 80 років. В якому навіть не має туристичного відкидного столика. По дорозі на Будапешт з*ясувалось, що кондиціонер не працює, і це відбувається в майже 40 градусну спеку у липні. Компанія Аккорд тур мала би вислати інший, справний автобус. Він спокійно міг встигнути прибути, тому що була ночівля у Будапешті. Але компанія пальцем не поворохнула якось це владнати. Якщо вже не замінити автобус, то наприклад, запропонувати безкоштовну екскурсію, наприклад, в тому же Ріміні. Тож вся подорож відбулася в спеку 40 градусів без кондиціонера, з так сказати “естесвеннім проветриванием”. Так, водії намагалися полагодити, але все марно. і навіть перебуваючи у Ріміні 5 ночів, нам теж могли надати нормальний автобус. Але кому цікаво комфорт туристів, коли гроші вони вже сплатили? Питання риторичне.

Екскурсії. Аккорд тур, вибачте, ви з дубу рухнули пропонувати подорож на кораблику по Дунаю за 30 евро, коли на набережій все теж саме можна придбати за 13-15 евро? А екскурсія до Венеції, яка входить у вартість туру за 30 евро, коли звичайний квиток на вапоретто коштує 9,5 евро? Ви хоча б совість майте, трішки.

Організація екскурсій. В перший день нас привезли до Будапешту і пропонували річкову прогулянку. Ті хто зголосився, пішли кататися, а ті хто ні відпустили гуляти. Але ж, в нас готель був на набережній, можна було поселити туристів, щоб вони хоч трошки перепочили після переїзду без кондиционера, приняли душ. і як “білі люди ”, нарешті почали відпочивати. Того ж, вже б стемніло і люди отримали дійсно насолоду, катаючись по Дунаю в нічній ілюмінації. Це хоча б якось могло виправдовувати вартість прогулянки за 30 евро.

В самому Ріміні, перебуваючи на морі, нам не запропонували жодну дійсно морську екскурсію (до чого назва туру Моя морська насолода хзч). ні тобі яхти у морі, ні кораблику, ні поїздок на виноградники, ні фіш пікнік Натомість, компанія аккорд тур пропонувала на екскурсії туристам їздити в автобусі без працюючого кондиціонера (я нагадаю) по 3-4 години в одну сторону, щоб побути десь 2-3 години. Спочатку я хотіла відвідати Флоренцію, навіть сдала кошти. але з такими тортурами, відмовилась і кошти забрала. В тім не жалкую. Бо краще їхати в гарних умовах, ніж з тими, хто займається таким здирництвом.

В крайній день тур, нам запропонували дегустацію в Єгері (за гроші туритсів, зрозуміло). Вибачте, але в нас готель був біля Балатону. Може було б краще для туристів привезти їх на Балатон у страшенну спеку? 2 - 3 години на озері поплавати, охолодится перед дорогою додому в автобусі без працюючого кондиціонера, виглядає привабливіше.

Крім того, Аккорд тур бреше, і подає цей тур як “без нічного переїзду”. Прибуття у Львів о майже 4 годині ранку наступного дня - це нічний переїзд (кордон ми пройшли досить швидко за 1 годину).

Тож організація і виконання екскурсій зі здоровим глуздом не зустрічаються.

Готелі. Готель у В@B Будапешті на 1 ніч був досить гарним. і це єдиний гарний готель за 8 днів туру.

На готелі в Ріміні аккорд тур з*економів як сам захотів. Це точно готель 3 зірки чи дешевий хостел? По приїзду (це було десь 1 часу ночі) частина номерів, куди поселили туристів взагалі не були прибрані, рушники валялись в біде, не працювало освітлення (і його не поремонтували за час перебування), меблі обшарпані, матраци обгризені, кімнати маленькі. Завтрак дууже скромний, сусідці на завтрак попалось тухле варене яйце.

Потім був готель 3 зірки у Надьканіжа, на території Угорщини. В готелі немає кондиціонерів від слова взагалі. Було запропоновано вентилятори, в деяких номерах вони не працювали (про спеку у липні ми пам*ятаемо). В номері на на 2 було по 1 рушнику на людину. Рушники заштопані. У номері нас чекала ще несподівана зустріч з тарганами і розкиданими шпильками на підлозі. Під час завтраку, в йогурті виявила сіру плісняву. ПРо все це я проінформувала супроводжуючу групи Наталію Липівець. На що мені відповіла: що компанію аккорд тур повідомлено і мені вона запропоновала самостійно сходити до компанії в офіс і розповісти їм особисто. Я навмисно почекала кілька тижнів після повернення, але ніяких повідомлень не отримала. Ну звісно, кому цікаві туристи, які вже сплатили гроші?

Супроводжуюча групи Наталія Липівець. Компанія Аккорд, скажіть будь ласка, це ви навчили супроводжуючу групи ходити по автобусу, приставала до людей, щоб писали схвальні відгуки за неї на сайті компанії за магнітик?

Мабуть в аакорд тура дуже погано з кадрами, якщо вже беруть на роботу таких людей. Жіночка скоріше за все працювала педагогом у пенітиціарній системі. Це самий найгірший супроводжуючий групи, за всі роки мого туристичного життя.

По перше, в ранок від*їзду зі Льова, я зателефонувала, спитати розташування автобуса. Мені ніхто не відповів і не передзвонив.

По друге людина не володіє знанням про країни куди везе туристів.

На питання щоб дізнатися відповідала: запитайте у Гугла або у водіїв самостійно.

Коли я зверталась з питанням стосовно обмінних пунктів, де можна обміняти валюту, то Наталя запитала в мене навіщо обмін і вона користується карткою. Я звісно, дуже рада за неї, але допомоу або будь яку слушну пораду я не отримала.

У Венеції нам відмінили екскурсію до Палацу Дожів, і навіть не запропонувала допомогу у самостійному придбанні квитків.

ПО третє: вибачте, я не сплачувала гроші за нудне цитування вікіпедії, та нотації з приводу як саме треба радіти життю на її особистий погляд та акапельний спів.

Крім того, відбувся інцидент, коли туристка запізнилася на катер з Венеції на кілька хвилин. Наталія Липівець дозволила собі не припустим тоном вичувати нотації. Так, туристи інколи спізнюються. Це можна було спокійно владнати, білетом за 9,5 евро на вапоретто і не соромитися. Протязі всього туру вичуватувала нотації незадовільним тоном стосовнотих чи інших причин.

В день від*їзду з Надьканіжа, вона взагалі спізнилася до автобусу. Тобто туристи всі 48, прийшли вчасно. загрузились і сиділи її чекали.

Що це за панібратське звертання “мої любі туристи”? Поясніть людині: що туристи не ваші любі. Це люди, які сплатили гроші за відпочинок і хочуть відпочивати і гарно себе почувати емоційно.

В особистому спілкування між туристами, багато людей висловлювали думку, що людина працює на за призначенням.

.

Після цієї поїздки з Аккорд туром не поїду ніколи. і навіть не буду рекомендувати знайомим цю компанію.
Реклама
Відгуки про інші тури