Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цей тур для вас, якщо ви мрієте майже всю поїздку просидіти в автобусі.

"З самого початку почалися пригоди, в останній момент поміняли автобус і місця, автобус виявився не зручний, величезні відстані, більшість туру провели в автобусі, до готелів їхати 4-5 годин, катастрофічно мало часу у містах, в середньому 1-2 години. "

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія (Одеса) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Почалося все з того що в останній момент поміняли автобус, відповідно поміняли місця, які акордом зазначенні як «гарантовані». Нас було 4, бронювали місця поруч, у підсумку, сиділи по двоє у різних місцях, не маючи змоги навіть спілкуватися між собою. Але нам ще повезло, бо деякі туристи сиділи позаду без доступу до вікон взагалі, їдучи боком. Автобус не зручний, задня частина автобусу без зарядок, столиків, та підставок під ноги. Враховуючи відстані їхати в такому автобусі дуже важко.

Друге що не сподобалось, дуже великі відстані до готелей і майже ніякого вільного часу щоб погуляти містами. Гальштат - мали 30 хв екскурсії, та всього 30 хвилин щоб погуляти містом та дійти назад до автобусу. Теж саме Зальцбург мали годину екскурсії та годину вільного часу. Заплативши 48 евро за Інтерлакен та Лаутербрунен мали всього 30 хвилин у лаутербрунені, щоб 15 хвилин дійти до водоспаду, зробити фото і 15 дійти назад, і всього годину у Лаутербрунені, з яких хвилин 30 шукали супермаркет та туалет, бо змоги десь поїсти не було від слова зовсім, весь інший час були в в автобусі.

Теж саме з Люцерном, обіцяні година екскурсії та година вільного часу по приїзду перетворилися в 40 хвилин вільного часу, з яких 25 хвилин вимушені були шукати автобус, який встав не в центрі, а за вокзалом, що в півтора кілометрах від міста висадки.

Але найбільше розчарування було повʼязане з горою монбланом, те через що ми поїхали в цей тур. Керівник спочатку зробила анти рекламу, кажучи що не має сенсу їхати тим хто не буде підійматися на фунікулері, потім напугала туристів поганою погодою, через що багато хто відмовився, хоча в обід на самій горі було ясно і сонце, через що група не набралась і не поїхала, не добрали лише 1 людину до групи! Хоча туристи дуже хотіли і просили. Керівник не повинен впливати на вибір людей.

Відстані до готелей величезні. В середньому їхали до них 4-5 годин. Будучи у Швейцарії ночували у Франції, кожного дня витрачаючи купу часу на те щоб добратися до Швейцарії і назад, замість того щоб цей же час витратити на прогулянки містом.

Вишенька на торті, не змога розрахувати час підʼїзду до кордону. Було зазначено проходження кордону до 12 годин орієнтовно, в багатьох були білети які зараз дуже важко дістати. Сам кордон ми пройшли швидко, за пів годинки. Але до самого кордону приїхали пізно, через що пів автобусу втратили свої квитки. Просили зробити санітарні зупинки менше по часу, що було проігнорувано, одна з зупинок була 40 хвилин, хоча управились всі за 20.

Після 5 років подорожей з акордом, це моя остання поїздка. Компанія дуже зіпсувалась! Що сумно, бо сама Швейцарія дуже красива.
Реклама
Відгуки про інші тури