Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Акордтур вже не той!

"Чорногорія неймовірна, але дорога була пекельною!"

Відгук туриста Аккорд тур Софія (Львів) на тур
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Спокій Адріатики Відпочинок на морі в Чорногорії

Були у турі «Спокій Адріатики» з 22.07 по 31.07 (але по факту повернулись 01.08, але про це згодом).

Почнемо з того, що наші місця 41,42 були злівого ряду, а бронювали ми правий (тобто автобус змінили).

Виїхали зі Львова о 7:30 зупинки робили надто часто і надто довго (в Стрию годину стояли, в Мукачево майже 2 години, перед кордоном знову зупинка годину), питання, для чого потрібно було так рано виїжджати, якщо електронна черга була аж на 17:00?

Автобус був жахливий, місця дуже мало, особисто в мене був зламаний важіль зміни положення крісла, коли я про це сказала нашому гіду Марії Войчук, від неї було нуль реакції, потім на моє прохання водій викруткою змінив положення крісла на півлежаче.

Наш гід Марія Войчук максимально некомпетентна в сфері туризму, незнала відповіді на банальні запитання, ігнорувала наші прохання, (дорогою до Чорногорії не включила жодного фільму, хоч ми всі просили і писали їй, а дорогою назад за численними проханнями включила 6 серій «Спіймати Кайдаша», хоч за це дякую!). Людині просто було байдуже на наші запитання чи побажання.

Коли ми перетнули українсько-румунський кордон, почала повідомляти людям, що їх заселять в інші готелі, ніж у ті, які люди бронювали. Нам ще повезло, бо нас поселили хоча б у той готель, який ми бронювали, але номер був не той, що нам обіцяли. Поселили нас у готель Mandir4* в одномісний номер з маленьким ліжком, на якому ми ледве поміщались. Коли ми приїхали, у номері небуло жодних засобів гігієни, навіть стандартно туалетного паперу, який нам принесли аж на 3 день відпочинку. Ми брали тур зі сніданками, сніданок був у готелі навпроти «Дімич», нам сподобались, досить смачно і великим плюсом була шведська лінія.

В вартість туру входила екскурсія по Старій Будві, було дуже цікаво і пізнавально, екскурсовод максимально захоплююче розповідала, люди були задоволені (один з небагатьох позитивних моментів в цьому турі).

Дорога назад була справжнім пеклом, виселили нас о 10:00 (нажаль, там всюди такі правила виселення), речі ми залишили в автобусі і до 16:00 по факту ще плавали у морі. Виїхали ми о 17:00, відпочивші, налаштовані позитивно і швидко доїхати. Санітарні зупинки були майже кожні 2-3 години вночі (питання: для чого так часто?), зупинялись на заправках де переважно був лише один жіночий і один чоловічий туалет, в автобусі 57 людей, 52 з яких жінки, більшість жінок старались швидко вийти, щоб не затримувати автобус і швидше доїхати додому, але було декілька персон, які затримували автобус, за одну зупинку йшли до туалету 2 рази, чистили зуби, вмивались, пили і їли. Ні Марія Войчук, ні водії зауважень їм не робили.

На українському кордоні персон, які підтримували дружній контакт з гідом-почали випускати в туалет (хоча перед цим санітарної зупинки не було більше 6 годин), мене та усіх інших це дуже обурило, я пішла до Марії і почала вияснювати ситуацію чому одних випускають в туалет, а інші мають терпіти, у відповідь я отримала «я казала, що можна по одному виходити», Марія це сказала тільки тому колу осіб, які сиділи на перших рядах і добре спілкувались з нею, а решта частина автобуса повинні були самі догадуватись, бо у мікрофон вона цього не казала!

Ще хочу звернути увагу на таку особу, як дружина одного з водіїв, це дуже неприємна персона, яка постійно хамила туристам і робила себе адвокатом Марії. Мене цікавить чи оплатила вона взагалі місце в автобусі, оскільки сиділа вона на місці свого чоловіка? І яке вона мала право ображати людей?

Водії були непогані, їхали професійно. Тільки нажаль немали жодних організаторських здібностей, що було дуже важливо у такій далекій дорозі (туди ми їхали 34 години, а назад 32).

Багато людей з інших міст не встигли на свої рейси, через пізній приїзд, бо були довгі і часті санітарні зупинки, про які ніхто не просив, окрім персон з перших рядів. Обіцяли нам приїзд до Львова максимум о 23:30, а приїхали ми о 01:30.

Дорога ЖАХ!!!

Я їздила з Акордом до повномасштабного вторгнення 6 разів, але цей раз був останнім, дуже розчарована!

Нікому НЕ рекомендую цього туроператора!
Реклама
Відгуки про інші тури