Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії здійснюються!!!

"Привіт. Якщо ти як і я любиш скандинавські серіали, чудові краєвиди і вже давно мрієш відвідати Норвегію - досить вагатися )))) Швидше бронюй місце в турі "Серце півночі" від Аккорда "

Відгук туриста Аккорд тур Алла  (Костянтинівка) на тур
Поїздка: 27 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

В цю подорож я поїхала майже випадково, без знайомих і друзів. Дуже вдячна супроводжуючій Владі і нашим водіям (з ними навіть на гірському серпантині відчуваєш себе в цілковитій безпеці))))  

Щоб я порадила тим, хто все ж таки вирішив гайнути в мандрівку? Обов'язково беріть всі можливі екскурсії - кожна з них вартує тих євро, як і сам тур. Також беріть з собою запас їжі і води на нічний переїзд на паромі, бо ціни там трохи кусаються. Та й взагалі під час вільного часу подбайте про обід і вечерю. Особливо раджу скуштувати тайський суп з крабом на рибному базарі в Гетеборзі. В Норвегії на сніданках дуже смачний оселедець. Якщо вам пощастить як нам і ви теж будете ночувати в Мальмо (натяк організаторам)))), то недалеко від готелю є чудовий парк з озером. В цій поїздці важливо мати зручне взуття і легеньку куртку або плащ, купальник. Фен не беріть, вони є в кожному готелі. Готівки багато не треба, зручніше скрізь розраховуватися карткою. Ну і обов'язково велика валіза для подарунків і багато пам'яті на телефоні для фото і відео))))  

Мої враження від цієї поїздки важко передати словами: це безкінечне "вау' і "ух ти", це любов до Гданська, Бергена і Копенгагена,   це величезна втома, а потім гарячий душ і приємний відпочинок в м'якому зручному ліжку, це смачнющі сніданки. І найголовніше - нові чудові знайомства. Дякую за ці незабутні 10 днів своїм сусідам в автобусі і Аккорду.  
Реклама
Відгуки про інші тури