Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Знайомство з Чорногорією

"Море, гори, місцева кухня "

Відгук туриста Аккорд тур Альона (Львів) на тур
Поїздка: 04 серпня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

Чорногорія - дійсно серце Адріатики️

Захоплюючі види, скелясті гори та чисте смарагдове море. Сподобалось, що було декілька факультативів на вибір, кожен зміг підібрати щось для себе, хоча не всі відбувалися саме так, як було представлено в програмі. Найбільш цікаві були Боко-Которська затока (хоча на майбутнє краще було би виділити більше часу на Котор, так як саме місто не вдалося добре роздивитися), а також Fish Пікнік, де була можливість насолодитися подорожжю на кораблику, чудовим приватним пляжем та смачними стравами від капітана.

Подорож була б чудовою, якби не нюанси з вибором кордонів для перетину, в результаті чого у турі були нічні переїзди, хоча в програмі вказано, що без. Також не задоволена готелями, основний готель Mandir явно не тягне на 4 зірки, не кажучи вже про останній зі зламаним феном, банкетом до опівночі та несправним водопроводом.

Щиро вдячна керівниці групи Липовець Наталії, яка зі всіх сил намагалася перекрити усі мінуси, підтримати та попіклуватися про кожного туриста️. Також вдячна водіям, які також робили все, що від них залежить для забезпечення комфорту

Реклама
Відгуки про інші тури