Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарний відпочинок з екскурсіями та морем

"Читайте нижче⬇️"

Відгук туриста Аккорд тур Victory (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

Це була весела поїздка з гарними людьми. ️ Поїздка була б ідеальною, якби не було деяких незручностей на кордоні. Але це мова про поїздку, а сам відпочинок в Чорногорії був принадний і чарівний!

Цей тур – ідеальний вибір для тих, хто хоче відпочити від міської суєти. Спокійні прогулянки узбережжям, купання в кристально чистій воді, наприклад, пляж Mogren 1 та 2, які знаходяться поблизу скелястої місцевості. А також смачна місцева кухня – все це зробило мою відпустку незабутньою! Готелі, які підібрали організатори, були дуже комфортабельними, а персонал – привітним.

Важливо зазначити, що Чорногорія – це справжній рай для фотографів! Захоплюючі види на гори, море, стародавні міста, наче в Середньовіччі – багато кадрів тут стають шедеврами. Особливо сподобалася екскурсія до Котора. Це місто – справжня перлина Адріатичного узбережжя. Аккорд-тур організував все на вищому рівні: зручний трансфер, комфортабельне проживання і цікава програма.

Окрема подяка гіду за цікаві розповіді про історію і культуру Чорногорії, а також про інші країни які зустрічалися по дорозі до нашої цілі. А також велика вдячність водіям, бо більша частина відсотків успішної подорожі залежить саме від них.

Автобус теж гарний, с телевізором, зручними сидіннями і кондиціонером, який так потрібен влітку.

Не хочу надто спойлерити, адже краще раз побачити чим сто разів прочитати цей відгук!
Реклама
Відгуки про інші тури