Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Швейцарська інтрига - це дійсно інтрига!

"Незабутня подорож, нзабутні країни і міста, незабутні враження куди хочеться повертатись і насолоджуватись знову і знову! "

Відгук туриста Аккорд тур Раїса (КИЇВ) на тур
ще
29
фото
Поїздка: 25 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Швейцарська інтрига  Австрія, Італія та Доломітові Альпи

Щирі вітання всім, хто читає цей відгук! Ґречна вдячність за незабутню подорож «Швейцарська інтрига», яка відбулася з 25 по 30 липня 2024 року!

Програма туру, яка представлена на сайті агентства Акорд-туру дуже насичена, цікава, вражаюча (Польща, Швейцарія, Австрія, Італія, Доломітові Альпи та ін.). Незабутні країни, міста, архітектурні пам’ятки, які є рукотворними; краєвиди і місцини, що створені самою «її величністю» природою не залишають шансу людині щось покращити, бо все це – шедеврально! Звісно, у подорожі були незручні моменти, але всі вони у минулому, а емоції і враження – безцінні, які надовго залишаться в житті кожного з нас. «Швейцарська інтрига» дійсно інтригуюча, за яку низький уклін організаторам туру й особисто нашому керівнику групи – Оксані Калініченко, яка чітко, терпляче, тепло і толерантно витримувала всіх нас – різних й неповторних особистостей зі своїми іноді не простими запитами та вимогами. Їй вдавалося чітко й швидко вирішувати не тільки супутні організаційні питання, а й давати слушні поради та корисні для всіх нас рекомендації.

Побажання: «Акорд-туру» – невтомного вдосконалення і процвітання; керівнику групи Оксані – здоров’я, наснаги, завзятості, емоційного запалу і професійного зростання; всім і кожному з нас – особистого благополуччя, спокою, яскравих, незабутніх майбутніх подорожей і МИРУ! Нескінченна вдячність нашим захисникам за можливість подорожувати та ментально відновлюватись!

Слава Україні!
Реклама
Відгуки про інші тури