Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вперше в Чорногорії

"Природа і море чудові, пляж дрібно гальковий. Загалом відпочинок сподобався. "

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Дніпро) на тур
Поїздка: 18 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Морський бриз Чорногорії

Повернулись з туру 25.07.2024. Відпочивали з бабусею 73роки. Враховуючи її вік відразу бронювали тур щоб не було нічних переїздів. Компанія Аккорд – тур, два рази відмінили нам поїздку один раз за тиждень до дати виїзду, другий раз за три дні. Пояснень не надли чому так. І наші витрати на жд квитки та житло у Львові (так як ми з Дніпра), витрачені нерви на пошук нових ЖД квитків (зараз дуже велика проблема з квитками), це все наші проблеми компанія просто ставить перед фактом ви не їдете, оберіть щось інше. І нам довелось обрати тур з нічними переїздами. Дякуючи нашому тур агенту (не з Аккорд – тур) яка зі скандалом забронювала нам додаткове місце в автобусі, щоб було зручніше в ночі їхати (додаткове місце коштує 70% від путівки).

З автобусом та водіями нам пощастило, рейс 191, Сергій і Олександр професіонали. А ось супроводжуючий гід Козак Олена не зовсім компетентна пані, не хочеться ображати, як людина можливо вона хороша, але їй не вистачає бажання і можливо досвіду роботи. З туристами дуже мало комунікації, по дорозі жодної інформації окрім того скільки на заправці часу на зупинку, і про додаткові екскурсії. Екскурсії це окрема тема, в вартість туру входить оглядова екскурсія по Будві, яку наш гід вирішила провести в день приїзду (після 32 годин в дорозі), на жаль ми не змогли відвідати її. Також в нас на період туру випало день народження від компанії отримали в подарунок безкоштовну екскурсію в Дубровник (дякуємо за подарунок дійсно не очікувано і приємно). Вирішили що поїдемо всі разом і докупили ще квитки на екскурсію. Їхали в Хорватію в неділю (це була дуже велика помилка), наша гід не попередила що є можливість простояти на кордоні дуже багато часу (ми виїхали о 9.00 ранку, а повернулись 12.30 ночі) екскурсія зайняла 40хв. Дві години вільного часу (нам обіцяли пляж, по факту де він знаходиться ніхто не знає, так і не скупались). Весь інший час ми провели на кордоні і в черзі на паромну переправу (про яку також не попередили). Про таке потрібно попереджати, це помилка гіда, ми втратили один день відпочинку, вечерю (нам зібрали бокси з вечерею, але про це ми також дізнались випадково від гіда іншої групи, потім запитали у Олени і вона повідомила що нас також чекають бокси, всю інформацію потрібно було добувати в неї). Про таку важку екскурсію гід могла б попередити хоча б зважаючи на вік бабусі, і що буде важко ще день провести в автобусі, але ні вони запевняли що така ситуація сталось вперше (місцеві сказали що в вихідний день не їздять екскурсії, бо всі знають про черги на кордоні).

Стосовно вілли на якій проживали (Villa Mare) загалом нормально, грязнувато але не критично.

В нас був сніданок і вечеря в готелі Парк, шведський стіл, їжа одноманітна але свіжа та смачна.

Природа і море чудові, пляж дрібно гальковий.

Загалом відпочинок сподобався.

Побажання до компанії Аккорд – тур, одразу казати про те що тури можуть не відбутись, і пропонувати ті які точно будуть, а не брати гроші і повідомляти що ви не їдете за три дні до туру.

До гіда бажання більше спілкуватись з туристами, і надавати повну інформацію з усіма нюансами.
Реклама
Відгуки про інші тури