Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок про який ми мріяли

"Все було прекрасно: комфортний автобус, чудовий куратор, екскурсоводи, які цікаво проводили екскурсії, а потім зоорієнтовували і давали поради на вільний час, хороші готелі, смачні сніданки, цікаві фільми по дорозі …"

Відгук туриста Аккорд тур Олена (Житомир) на тур
Поїздка: 28 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Все було прекрасно. Краєвиди, їх не описати словами… Швейцарські Альпи «величні і примхливі» … Все було прекрасне і заворожуюче… Жодне фото не передасть реальності…. Ми подорожували з дитиною 6 рочків. І мене тішило те, що вона теж слухала, що розповідають екскурсоводи. Вона запамʼятала легенди про рейнський водоспад, які ми почули від нашого куратора групи Олени. Найбільш цікаво розповідала екскурсовод Зоряна, хоча в нашому турі всі екскурсоводи були класні. В нашій памʼяті лишаються найбільше цікаві історії та легенди.

Готелі перший у Чехії та Франції були чудові, а от з останнім у Празі трішки не повезло (вночі було душно), хоча в них був дуже класнючий щвецький стіл на сніданок. В першому готелі теж був класний швецький стіл на сніданок. А у готелі в Франції сніданок був скромний. В цілому по готелях і сніданках все було добре.

З куратором Оленою нам теж повезло. Вона швидко все організовували, чітко давала інструкції та поради, класні фільми нам включала, розказувала цікавинки.

Подорож, про яку ми мріяли, здійснилася! Ми щасливі і трохи втомлені дорогою, повертаємося додому.

Дякуємо, всім хто був причетний до здійснення нашої мрії!
Реклама
Відгуки про інші тури