Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохалась в Іспанію

"Класне іспанське море і не дуже класний іспанський готель"

Відгук туриста Аккорд тур IrSa (Хмельницький) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 06 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Їздили в 14ти денний автобусний тур рвзом з сином з відпочинком на морі в Іспанії. Комфортний автобус чорний мерседес, купа нових вражаючих місць. Хоча були і місця які вже відвідуємо не вперше оскільки часто відпочивали саме автобусними турами. Тут на нас з нового чекали: Ніца, Мілан, Монако, Монте Карло. Дууже гарні місц, просто неймовірно.

Проте, є і мінуси в поїздці які варто відзначити:

Зміна заявлених готелів. Про що ти дізнаєшся за годинку до прибуття. Іспанський готель наприклад став сюрпризом. Замінена 3* а мала бути 4*. Шумоізоляціі-0, що з вулиці що з коридору. Мала тісна комнатулька, відсутність клементарного гачка для рушника, фен за доп плату, сеф за доп плату. Ми там лише ночували але там максимально не комфортно.

Готельчик старий, хоче ремонту. Косметичний вже не допомагає. Це все про Htop summer sun

Харчування в готелі пристойне. Дуже навіть. І привітний персонал.

Також був ще транзитний готель як на мене не комфортний, з душною кімнатою без кондиціонера. Вночі при заселенні це стало не приємними сюрпризом. Це було в Італії

Також до мінусів віднесу органзійні питання. В скільки б не було заявлено виїзд-ні разу ми не поїхали вчасно. Хоча не групу чекали а саме водіїв або з готелю, або поки вони розберуться чи з автобусом чи з маршрутом. Завжди це зверху + 20-30 хв.

В Барселоні будучи обʼєднані з іншою групою здається Аделіни автобус поїхав залишивши своїх туристів. Для мене шок. Хоча за словами туристів жінка звонила шукала свого керівника але трубку ніхто не брав і в результаті їх таким чином типу «наказали». Було не приємне таке ставлення до туриста
Реклама
Відгуки про інші тури