Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найгірші готелі та менеджери яким байдуже на звернення клієнтів

"Немає бажання більше звертатись за туром до менеджера Марії."

Отзыв туриста Аккорд тур Юлія (КИЕВ) на тур
еще
10
фото
Поездка: 29 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 «
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур В компании с морем: Отдых на Эгейском побережье

Якщо ви маєте плани на відпочинок і вам не всеодно куди їхати - вам не до Акорд тур.

За півтори місяці була спланована відпустка і сплачено аванс за тур та заброньовані майже останні місця. За 2 дні до виїзду менеджер Марія повідомила що туру не буде і надала на вибір декілька варіантів (зовсім інший напрямок турів).

Так як відпустка вже зіпсувалася і плани не реалізовані, вибрали поїздку в Грецію, так як ця поїздка була одна з небагатьох яка підходила по датам і вартості скасованого туру з невідомих причин.

Дорога - 10/10 (зручний автобус, кондиціонер, usb робочі для зарядки телефонів).

Проживання-0/10, готелі які вказані на сайті акорд туру «У компанії з морем, відпочинок на Егейському узбережжі», взагалі не відповідають дійсності. На сайті вказано готель Great Alexander ***, та менеджер яка нам оформлювала тур говорила за цей готель. в дійсності нас розселили по 3 різним готелях (якщо цей сарай можна назвати так).

«mary apartments» це жахливі номери, шафа яка воняє старістю, вирвані розетки, брудні стіни, рушники потрібно випрошувати так як надають всього 1!! В номері воняє. Праску в перший день заїзду попросили у адміністратора, так і не дочекалися і в останній день виїзду.

Максимально не рекомендую цей готель, та в цілому подорож якщо не знаєте де вам прийдеться жити, так як на неодноразові звернення до Оксани та Марії переселити, ніхто нічого не зробив. Лише сказали що нічого критичного немає ????????

Керівник групи Оксана - чудова приємна дівчина, але вирішити проблемне питання не змогла.

Марія (наш організатор туру) - 1/10, ніякої допомоги в вирішенні питань не отримали та розгорнутих консультацій в питаннях. (Як би їхали через акорд тур вперше - було б важко, але завдяки досвіду попередніх поїздок та прекрасної організації інших менеджерів, все розібралися самі).

Коли звернулися до Марії для вирішення питання щодо переселення, вона сказала що нічого критичного не бачить і це нормальний стан номеру. Після розмови добавила що звʼяжеться керівник (для чого і коли невідомо, так як вже тут закінчився а ніхто і не телефонував і не звʼязується).

Досі залишається таємниця навіщо просили надіслати фото номера якщо ситуація залишилась не вирішена

Взагалі гарне місце для відпочинку, якщо проживаєте в нормальному готелі. Як для однарозової поїздки 8/10.

Нижче закріплю декілька фото номеру та місця відпочинку.
Реклама
Отзывы о других турах