Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Пригоди в країнах вікінгів

"Цей тур для тих, хто полюбляє подорожі, пригоди. Нудьгувати не буде часу, окрім першого дня. Ви побачите північні столиці Європи й чудові краєвиди."

Відгук туриста Аккорд тур Olena (Одеса) на тур
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Шість столиць Бурштинові дороги Балтії і Скандинавії + Фьорди

  Дякую команді Аккорд-туру за проведення цього туру. Почну з подяки Наталії Андрющенко, завжди в неї оформлюю тури, за швидке оформлення і професійну якісну роботу. Також нашим привітним водіям з Польщі Янушу й Богдану. Їздити гірськими дорогами Норвегії з численним серпантинами, тунелями, вузькими вулицями центру міст - це ще той квест, потрібно бути професіоналами та мати відповідний досвід. Супроводжуючій туру Наталії Теодорату за допомогу та вирішення організаційних питань. Також нашій групі за чудову атмосферу під час усієї подорожі. Всі дуже приємні та цікаві люди. Пригоди та дорога допомогли нам відчути спорідненість.

  Як і в будь-якій подорожі є свої мінуси та плюси. Сподіваюся, що менеджери туру врахують зауваження.

  Тур розпочався з 6:30, на час раніше, ніж зазначено. Нас попередили за день, коли квитки були придбані. Потяг мій прибував на 10 хвилин пізніше. Дякую - зачекали. Далі попередили, що кордон будемо проходити пішки, щоб зекономити час. Автобус довіз до кордону, інший був на території Польщі. Враховуючи спеку, піший перехід з валізами, рюкзаками, перевірку всього багажу - не досить-таки зручно. Але зайняло приблизно 3 години. Проте зекономлені години не дозволили в перший день насолодитися хоча б однією з екскурсій. Правда по дорозі були зупинки на заправках, біля супермаркетів. Було пізне заселення до готелю - близько 3 ночі в Ризі. Менеджери - хто так планував? Бонус п'яти зірковий готель Radisson. До речі, всі готелі чудові, було все необхідне (на території Швеції лише фен потрібно було брати на рецепції), гарні сніданки по типу шведського столу: червона риба, нарізка ковбас, сирів, овочі, фрукти, кава, соки тощо. Єдине готель в Норвегії був біля аеропорту, звідки вилітали літаки. Поселення в готелі Берліну дозволило більше побути в самому місті.

   І от, нарешті, ми на 2 день були у Ризі. Нам усім дуже пощастило з погодою, усюди було сонячно. Екскурсія сподобалася, добиралися громадським транспортом - трамваєм. Потім через 4 години у Таллінні. Ми приїхалаи о 16:30, реєстрація на паром до Стокгольма завершувалася о 17:40. Самі розумієте, яка то була пригода для нас та екскурсовода. Запам'ятається на все життя. Всі бігли, хтось не туди, але врешті сіли всі щасливі з мокрими спинами на паром. Питання до менеджерів: "Ви самі тестували тур? Чи можна було виділити більше часу та Таллінн? " Нам, звісно, пропонували замість Таллінна пішу екскурсію по Берліну, але такий варіант нікому не підійшов.

   Далі всі дні, як казка! Чудовий паром з ресторанами, сауною, кафе, магазинами, нічним клубом. Потім Стокгольм. Це місто здивувало нас усіх своєю приємною атмосферою. Далі день був присвячений насолоді природою Норвегії: фьорди, водоспади, гірські озера, маленькі норвезькі поселення. Це щось дивовижне! Рекомендую подорож на поромі - це дивовижне відчуття! У багатьох закінчилася пам'ять на телефонах від кількості фото. І, звісно, ми застали білі ночі: захід сонця тривав майже 2 години, сутінки до півночі, а світанок з 5 години. Осло чудове сучасне місто. Копенгаген унікальний зі своєю. Знову був паром. Берлін зі своєю культурою. Душевний Вроцлав зі своїми гномами. На Ригу, Таллін, Вроцлав було виділено часу на 1 екскурсію; Осло, Стокгольм, Копенгаген - по 2 екскурсії, Берлін - за бажанням, часу було вдосталь. Так що враховуйте - це екскурсійний тур, великі відстані, ночівля в комфортних готелях. Одразу охоплює дві країни Балтії та три Скандинавії.

Тур чудовий, враження неймовірні! Раджу всім, хто любить та цінує пригоди!

З повагою, Олена. Одеса.
Реклама
Відгуки про інші тури