Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Нажаль - ця подорож з аккорд туром не найкраща! хоча локації були неймовірні

"Тур що ми замовляли, не відбувся, нам запропонували іншій...але тепер, ми мали заплатити за цей тур, по повному, як за піздне бронювання...287 евро... Професіоналізм менеджерів, керівника групи-під питанням... Але це не все "

Отзыв туриста Аккорд тур Оксана  (Южное) на тур
еще
5
фото
Поездка: 20 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Викенд в Доломитах + Адриатическое море Италии!озеро Блед+озеро Мольвено+Венеция

Тур наш почався з можливих заборон, попередження що відео та аудіо супроводу не буде, але після проходження кордону буде WiFi, 7 годинного стояння на кордоні та довгому переїзду до готелю в Угорщині. Нажаль до Будапешту ми не доїхали та всі заплановані екскурсії першого дня залишилися на папері... Наш тур мав бути без нічних переїздів, але до готелів ми попадали вже після полуночі. Нам пощастило ми ночували в місті Дьор, з ранку у нас був час самостійно погуляти та познайомитися з чудовим містом.

Знову нас чекав довгій, мовчазний переїзд до красуні Любляна... якім було наше здивування, коли нас, тих хто відмовився від факультативної екскурсії, залишили в місті гуляти, хоча за планом зразу мала бути оглядова екскурсія по місту (ні, її нам провели о 21 годині) й знов напівнічний переїзд до готелю в Італії...

Третій день це подарунок... Нарешті в Тренто нас чекала зустріч з найкращим екскурсоводом, яка була й мистецтвознавцем, й організатором, керівником, перекладачем та просто чудовою людиною. Вся наша, вже на той момент дружня компанія, відправилася на найгарніші локації: на гору Паганелла та озеро Мольвена (навіть дощ не завадив нам насолоджуватися красою Доломітових Альп)

Четвертий день знов розпочався з непорозуміння з керівником... в програмі було відпочинок на морі та у вартості туру екскурсія до Венеції. Саме в автобусі з'ясувалося що маємо обрати або відпочинок на морі або красуня Венеція..

Знов напівнічний переїзд, з ранку, вірніше майже до обіду чекали на виїзд автобусу, дорога до Будапешту та довгоочікувана екскурсія (вірніше пробіг по величному граду), що була у вартості туру. Голодні але щасливі сподівалися на вечерю та дегустацію в Егері... але не сталося як гадалося... Тут вже наші водії встали в позу, вирішили проїхати це містечко, бо й у них не склалися відносини з керівником групи.

Їхали ми їхали й до 6.30 до Львова доїхали (а обіцяли нам о 23.00 бути)

Прикро, цього разу наші сподівання та надії на обіцяний відпочинок з аккорд туром не виправдалися... Раніше рекомендувала всім друзям, а тепер знаю, що перш ніж обирати аккорд тур, треба крепко подумати або краще шукати щось інше...
Реклама
Отзывы о других турах