Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чорногорія моїми очима

"Тур з неймовірними краєвидами та враженнями..."

Відгук туриста Аккорд тур Анастасія  (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

Нещодавно ми відвідали чудову подорож до Чорногорії, яка залишила безліч приємних вражень.

Перша наша екскурсія відбулася до мальовничого міста Будва, яку провела неймовірна екскурсовод Наталія. Вже з перших слів вона зацікавила нас історією цього стародавнього міста.

Наступною екскурсією була подорож до Гранд Каньйону, глибина каньйону лише трохи поступається Гранд-Каньйону в США. Цей неймовірний природний об’єкт вартий відвідування, і я щиро рекомендую всім побувати там.

Також у нас була можливість побувати на фіш-пікніку. Нас привезли на катері до пляжу, де була лише наша група. Прямо на пляжі ми насолоджувалися смачною рибою та пастою з мідіями, що зробило цей день особливим.

Щодо готелю, ми зупинилися в ponta buljarica residence 4*. Усі умови були чудовими: смачні сніданки, чисті номери та спокійний район. Море неймовірне, однак раджу брати коралки, адже захід у воду кам'янистий.

Окремо хочу відзначити професіоналізм водіїв – автобус був комфортним, а подорожі безпечними. Особливу подяку висловлюємо нашому гіду Марії, яка була завжди готова допомогти з будь-якими питаннями та зробила нашу подорож ще приємнішою.

Підсумовуючи, наша подорож до Чорногорії була чудовою, насиченою враженнями та залишила лише найкращі спогади. Щиро рекомендую цей тур усім, хто шукає незабутній відпочинок.
Реклама
Відгуки про інші тури