Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

" Почато подорожі до Чорногорії..."

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Сонячна розкіш  Відпочинок на морі в Чорногорії

З радістю поділюся своїми враженнями про неймовірний тур Чорногорією, який залишив у мене лише найкращі спогади. Під час подорожі ми відвідали мальовниче місто Будва, яке вразило своєю старовинною архітектурою та чарівною атмосферою.  

Одним із найзахопливіших моментів туру стала подорож до Гранд каньйону. Природа тут просто незрівнянна: величні скелі, кришталево чиста вода та захоплені краєвиди.

Фішпікнік став приємним доповненням до нашого відпочинку. Ми мали можливість скуштувати свіжу рибу, а також насолодитися купанням у морі.  

Готель Ponta Buljirica 4*, зручно розташований, всього за п'ять хвилин ходьби до моря. Номери у готелі комфортні та чисті, а сніданки смачні. Поряд є чудові кафе, де можна смачно поїсти та відпочити.

Особливу увагу хочу висловити нашим водіям, які завжди були уважні та професійні. І, звісно, неймовірна Марія, наш гід, зробила цю подорож незабутньою. Вона завжди була готова допомогти та поділитися цікавими історіями про кожне місце, яке ми відвідали.  

Підсумовуючи, цей тур був фантастичним досвідом, який я неодмінно здійсею ще не один раз. Чорногорія залишила в моєму серці теплі спогади

Інші відгуки Наталія

Реклама
Відгуки про інші тури