Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вікенд в Доломітах

"Тур цікавий. Доломітові Альпи - краса неймовірна. "

Відгук туриста Аккорд тур Люсик (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Вікенд в Доломітах + Адріатичне море Італії!озеро Блед+озеро Мольвено+Венеція

Тур дуже цікавий. Все сподобалося, але були певні моменти щодо 4 дня туру. Переїзд в Лідо Ді Єзоло. Відпочинок на морі. Екскурсія Заручена з морем - Венеція. Керівник групи пояснив, що ми не так все розуміємо: або - або, такого не буде, спочатку море, потім - Венеція. Я вже 10 років подорожую з Акорд-турос, але такого керівника групи зустрічаю перший раз:

1. В автобусі має бути або фільми або хоча бмузика.

2. Керівник групи має надавати інформацію не тільки, що стосується заборон, а хоч мінімальну інформацію, де ми їдемо, які міста, річки ми проїжджаємо, цікаві факти, бо майже усю дорогу ми мали відкривати Гугл карти та дивитися, де ми знаходимося, які ріки, шукати та читати інформацію.

3. Обов'язково! Спочатку проводити оглядову екскурсію, а вже потім факультатив. Хто не захотів поїхати на озеро Блед, залишили в Любляна. Оглядова екскурсія розпочалася о 21.00 годині.

4. Що стосується санітарних зупинок: керівник групи повинен відстежувати як зручніше та безкоштовно відвідати туалети, а не після нагадування туристів, а потім зупиняємося, бувало через 5 годин.

Реклама
Відгуки про інші тури