Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок з донькою підлітком

"Подорожували з донькою 13 р. Тур шикарний та насичений! Відгук з погодинним таймінгом."

Відгук туриста Аккорд тур Olena (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 17 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Готель в Словенії в Морібор з гарними номерами та хорошим сніданком. Іспанія Калелія готель 3️. Номер скромний та без холодильника, але заміна рушників та прибирання щодня. Харчування різноманітне, гриль меню. Морепродукти, солодощі та фрукти. Розташування відносно моря також гарне.

Але… Особисто мені не вистачало інформації щодо самих переїздів та зважаючи на те, що донька спортсменка і харчуватися крекерами та бутербродами не могла, виникали труднощі та непорозуміння.

Можливо комусь буде корисно погодинний маршрут

1. Виїзд зі Львова в 6.30. Кордон Словаччина 12.30-16.00 Далі в Будапешт за пасажиром. Екскурсія на жаль не планувалась, оскільки ночувати мали в Словенії. Повечеряти змогли на заправці за Будапештом в 22.00. Тобто 6 годин без нормальної їжі. В 2.00 заселення, ночівля в Морібор

Сніданок, виїзд в 10.30 і в 15.00 Ліньяно, на морі. Виїзд в 00.30 нічний переїзд в Іспанію до 19.00. Тобто майже доба!!! Беріть з собою компресійні гольфи, бо від сидіння ноги отікають навіть у дітей і наступного дня ходити десь - важко.

2. Ніца, Монако - виселення з готелю Іспанії в 3.30. Там насичена програма на цілий день і виїзд з Ніци в 00.20, а в 10.00 наступного дня ви в Італії. Виїзд в 20.00 і в 2.00 ночівля Морібор. Важкий день, тому розраховуйте сили.

Виїзд. До Будапешта було 2 зупинки без можливості купити їжу. Знову висадили туриста і знову екскурсія не відбулася! Їжу змогли купити вже Україні після швидкого проходження кордону. У Львів приїхали в 2.30.

Я не знаю як встигали всюди туристи з попередніх коментарів, в нас був постійно напряг з часом…

Виручав чайник, який брала з собою і супи в пакетах. Тому, в готелі була можливість рятуватися від сухомʼятки.

Як висновок - поїхала б ще, але прошу в інфо листі зазначати більш детально нюанси щодо довгих переїздів. Дякую усім причетним до цього туру
Реклама
Відгуки про інші тури