Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Максимум насолоди отримала

"Зробили подорож приємною: зручний автобус що при нічних переїздах дуже важливо, озеро і море красиві, прозорі з теплою водою, смачні ситні сніданки, ненав'язливий і професійний супровід у подорожі Софія і водії. Автобус класних туристів) "

Відгук туриста Аккорд тур Lu Lu (КИЇВ) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Ми вирушили в подорож о 6:30. Зупинки по дорозі були в класних місцях і ми мали змогу купити в дорогу ще смаколики і попити каву оскільки виїзд ранній і поснідати ми не встигли. На зупинках були навіть супермаркети а не тільки заправки. По дорозі ми пройшли без проблем 4 кордони в одну сторону і назад так само без затримок. Це дуже порадувало. Автобус зручний і навіть сидячі на колесі на 40 місці мені було комфортно. Клімат контроль дув занадто але ми мали пледи. Ми їхали в  спеку + 35  тому увагу кліматконтролю приділяю) Пледи брати рекомендую. Дуже сподобалась Північна Македонія хоча спочатку я не розуміла навіщо у нас забрали два дні моря) Бачили як ростуть ківі, красиве і прозоре озеро, недорога і смачна їжа. Готель недалеко від озера з смачним сніданком. Номер був великим з великою ванною кімнатою але стіни вже потрібно освіжити. Головне що  ми мали змогу купатися в озері. На березі є красива стара церква. Ми отримали задоволення від прогулянки і зробили красиві фото. Можна сходити на включену у вартість екскурсію і послухати історію або просто їсти і плавати. Свобода вибору після нічного переїзду це дуже важливо.  

Дуже красива дорога до Ксамілю по Албанії. Групу розселили по різним маленьким віллам і готелям. Я проживала на віллі у Марікселі. Плюсом для мене була наявність кухні  плити в номері. Не скажу що я багато готувала. Але можливість зварити креветки  чи приготувати мідії за лічені хвилини порадувала. Навіть рибку смажила а інші туристи і борщ варили! Наш готель був подалі від центру. Близько було два супермаркети. Дуже не сподобалося що розрахуватися картою можна коли купуєш товар не менше ніж  на 3 євро або на 10 євро. Це бісило і відбивало бажання йти в маркет але потім змирилася. Море тепле і прозоре. Я купалася на дикому пляжі який знайшла випадково побачивши місцевих. Гарний пляж Varka  15 євро два лежаки. Ввечері можна прийти і просто покупатися. Він далекувато від Марікселю. Через дорогу від марікселю бар з албанською музикою.    

Також за 15 хвилин пішки маркет з рибкою і морепродуктами рекламу якого часто зустрічала в інтернеті. Там також готують на грилі. Наприклад дві доради 10 євро. А дві сирі доради і кілограм мідій 11 євро. Великі креветки 20 євро кг.   Можна замовити у них на грилі і можна самому приготувати. Для порівняння в Греції на зупинці порція смажених  баклажанів 10 євро.  

 Оскільки група була розселена по всьому Ксамілю куди не підеш обов'язково зустрінеш знайомі обличчя і поспілкуєшся. Це дуже класно.

Дорога додому через Грецію зачарувала красою. Гори, море, тунелі.   Нам повезло з погодою в Салоніках. Було хмарно але без дощу і без спеки + 40. Дуже хотілося попасти в супермаркет і купити оливкової олії але не передбачено програмою туру. Можливо тому що втомилися з дороги екскурсія не порадувала. В Скоп'є на ночівлю ми приїхали близько 12 ночі. Дуже затишний готель. Килим, одноразові капці, чайник, нескафе і чай такі дрібниці але вони створили атмосферу і відчуття що  про нас подбали. Готель знаходиться у турецькому кварталі. Вийшовши з готелю потрапляєш у казку. Пахне свіжою випічкою, м'яском на мангалі, навколо у вітринах сяючі сукні, багато людей зовсім не схожих на нас, ринок, мечеті, вузькі вулички. Далі велика площа з гігантськими статуями і фонтанами. Дуже вражає. Красиві старі  мости через річку прикрашені статуями нагадують Рим.  

Затишні кафе де багато людей були в турецькому кварталі. Туди я і повернулася поїсти  і не пошкодувала.  

Наша супроводжуюча Софія дуже любить Албанію і дуже хотіла щоб ми її теж полюбили і не зважали на недоліки. Дуже професійна і людяна. Водії були дуже привітні і головне  повернення з туру  відбулося в рамках зазначеного програмою часу. Дякую за професіоналізм команді яка нас возила в тур.  

Отримала величезне задоволення від туру і готова повторити. Недоліки звісно були але переважив позитив. Особлива подяка туристам нашого автобусу. Дуже милі привітні і відкриті.  

Знаю що є туристичні рейси з вай фаєм у автобусі і кожен дивиться своє кіно в телефонах з навушниками. Раджу цей досвід перейняти.

 

Інші відгуки Lu Lu

Реклама
Відгуки про інші тури