Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Венеція нас дууже притягнула

"Як і завжди тур на одному диханні."

Відгук туриста Аккорд тур Yuliya (Кам
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Це мій 3 тур з Аккордом, польський кордон знов "підкачав" ((14 годин очікування!!!!! ((На жаль, через це загублений час та деякі екскурсії. Але очікування довго омріяної Італії, віртуозне володіння кермом наших водіїв Сеника Романа та Бунчука Володимира, бездоганні вміння та навички нашого керівника групи Наталії Липівець (педагогічний досвід - це на все життя)) надали нам настрою та наснаги. Величний Відень буде чекати мене на ще один раз, Піза зі своєю всесвітньо знайомою Пізанською баштою, славнозвісна Флоренція, стародавній Рим - це все просто приголомшує своїм віком і духом поколінь Але ж Венеція - це довгоочікувана мрія, яка буде чекати мене ще не один раз, не можна надивитися та надихатися цим повітрям. На "закуску" не дуже дружній (, але дууууже красивий Будапешт. Вражень на все життя, фоток десь близько 3000 штук)!!!!

Такі поради:

1. В усі тури за кордон беріть водичку, з розрахунку на весь тур, вона стоїть в багажнику і не заважає, за кордоном вода недешева.

2. Обов'язково майте дрібні грошики: на громадський транспорт, вхідні квитки під час екскурсій та туалети, бо з обміном проблема.

3. Сніданки в Італії дуууже скромні. Тому майте щось на перекус, особливо якщо ви подорожуєте з дітьми (на заправках вибір їжі невеликий і недешевий). Шукайте найближчі супермаркети та встигайте там щось закупити. Ми знайшли гарний дешевий супермаркет в Падуї, недалеко від готелю першої ночівлі в Італії. Там можна закупитися на весь тур і на подарунки з Італії (паста, вино, пиво, оливкова олія, оливки т. і.)

Дякую Аккорд-тур за чергові незрівнянні враження!!! Далі буде......

Порада Аккорд-туру: разом з опцією "вибір місця" вже пора зробити опцію "вибір керівника групи")))) Тоді ми завжди обираємо ЛИПІВЕЦЬ НАТАЛІЮ!!!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури