Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок на 2 зірки з 4 обіцяних

"Ділюсь правдивим відгуком про тур "Курортний роман" з відпочинком в готелі "4*" в Іспанії, бо Facebook майорить рекламою турів з гарними фото локацій, куди організовуються екскурсії і ні слова про умови проживання. Враження від поїздки"

Відгук туриста Аккорд тур Tourist July 2024 (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Курортний Роман Відпочинок на морі Іспанії Швейцарія + Іспанія + Франція

Не дивно, що у компанії "Аккорд-Тур", виявляється, 50 + цивільних судових розглядів. Сам задум туру дуже насичений гарними містами, країнами, але на жаль, усе поспіхом та галопом, бо треба долати великі відстані вдень, щоб ночувати в готелях, адже тур заявлено без нічних переїздів. У цей тур їдуть за враженнями та видовищами краси місць, але на жаль, не всі обіцяні враження будуть приємними. Реальна програма, опублікована на сайті, тільки частково реалізується з таких причин: "на жаль група не набралась", "у нас готель в іншій стороні і встигаємо тільки на одну локацію". У цьому турі насправді не побачите обіцяної Жирони, Кадакеса, Портофіно, Генуї, але вас обов'язково повезуть "закупитись" у Фрагонар та Бодегу, такі собі "умовно необов'язкові" екскурсії. Виспатись у цьому турі ледве вдасться, бо довозили в готель об 11-12 ночі і ранні сніданки о 6:30-7:00 і рушали далі. З Іспанії взагалі - о 4:00 виселення з готелю. Тур дуже насичений, активний і більше розрахований на підлітків та дорослих, фізично здорових людей, не з дітьми до 9 років, якщо хочете встигнути все і всюди. Маршрут обраний цікаво, місця дійсно казкові. Але з вибором готелів туроператор підвів, зіпсували враження - приватний отель в Італії з ароматом котів, лише холодною водою в душі та відсутністю парковки поруч та готель Іспанії.

Сніданки в готелях були більш менш непогані, а обіди та вечері були в дорозі тим, що купите на заправках та магазинах або під час вільного часу у місті.

Дуже вдячна нашій супроводжуючій Анастасії, яка була з нами в турі та займалась організаційними питаннями. Дуже приємна та позитивна людина, що намагалась виконувати свою роботу в межах своїх повноважень. Гіди у кожному місті були справжніми професіоналами та цікаво проводили екскурсії, і навіть не носії мови намагались говорити українською, за виключенням гіда у Будапешті, дуже стисло і нецікаво. Водії були професіоналами, а з чорним автобусом Mercedes VIP теж пощастило, дуже просторий, комфортабельний та зручний, єдине АЛЕ: ніхто з компанії не попередив, що у нас буде піший перехід через кордон і з валізами треба було 2 години перетинати 2 митні пости, долаючи десь біля 1 км. Але бонусом у цьому випадку виявилась екскурсія по Кракову, на яку встигли.

Компанія "Аккорд-Тур" була раніше однією з найкращих, мала приємність раніше подорожувати вашими турами, але це, на жаль, на мою думку, в минулому вже часі тепер очевидно... Перше, що насторожило, в програмі туру були вказані назви чотирьох 4-зіркових готелів в Іспанії, в один з яких нас мали заселити. У підтвердженні замовлення (коли вже оплачено та підтверджено туристом) вже було вказано, що готелі в Іспанії 3-4 зірки без назв.

До самого заселення в готель, назва готелю в Іспанії чомусь трималась в таємниці, виявляється... Склалось враження, що девіз компанії наразі став "заробити більше, зекономити на туристах, нажухавши своїх співгромадян пустими усними обіцянками менеджера з продажів, бо в договорі ніякої відповідальності туроператора нема по суті". Готель в Іспанії мало того що навіть не 3 зірки, а ледве 2, виявився, на фасаді готелю тільки 2 зірки горять і стан його відповідний...

Він жахливий та старий "HTOP Summer Sun" https: //www. booking. com/hotel/es/sant-jordi-santa-susanna. uk. html? aid=356980&label=gog235jc-1FCAsoRkIYc2FudC1qb3JkaS1zYW50YS1zdXNhbm5hSClYA2jpAYgBAZgBKbgBF8gBD9gBAegBAfgBAogCAagCA7gClNSOtQbAAgHSAiRiMWY3NDA2Ny1jMzI5LTQ5YzQtOGYwNy1jZDA1MmRjYzUzZWHYAgXgAgE&sid=546ff591888294852f72b13c6e058689&age=9;dest_id=-402002;dest_type=city;dist=0;group_adults=1;group_children=1;hapos=1;hpos=1;no_rooms=1;req_adults=1;req_age=9;req_children=1;room1=A, 9;sb_price_type=total;sr_order=popularity;srepoch=1722001955;srpvid=e0aa618b4408024e;type=total;ucfs=1& Якби туроператор його відразу, правдиво, вказував як один з варіантів до заселення, я б не погодилась взагалі на цей тур. У більшості номерів вся ванна у плісняві і в номері запах якихось старих речей та плісняви, "райський відпочинок" для дитини та дорослого алергіків. Тільки після претензії на рецепції, на наступний день поміняли, слава Богу, на номер без смороду, але про заміну готелю мови чомусь ні у супроводжуючого, ні у менеджера Аккорд мови не йшлося, тиша взагалі без пояснень всі 6 днів проживання, мовляв, "за цей готель вже оплачено". Під кінець поїздки, бачачи незадоволення всієї групи, туроператор запропонував безкоштовну екскурсію на кораблику по Дунаю. Ви серйозно? Жити 6 днів у нічліжці в обмін на прогулянку на кораблику?.. Враження від відпустки були зіпсовані, хотілось скоріше додому і не спізнитися на потяг, а тут "жест небаченої щедрості". Басейн отелю з видом на смітник за парканом та відповідним смородом. Шумоізоляція в отелі жахлива. І окремий перл... менеджер з продажу при підтвердженні запевняв, що готелі орієнтовані на українців і як правило Аккорд бронює весь готель під свої групи і можуть бути одинокі іноземці, а тут кишить кацапні, наче це їх готель... Їжа в цьому готелі теж бажає кращого.. добре, що супермаркет був недалеко. Окрема "вдячність" організаторам/екскурсоводу/супроводжуючому за рекламу екскурсії з можливістю купання на озері Комо, місто дійсно дуже гарне, але 1 година вільного часу. У кінці екскурсії: "Ідіть до фонтану, там є пляж", на хвилиночку в 1 сторону йти 20 хвилин швидким кроком по сонцю і там, виявляться, клуб відпочинку без пляжу закритого типу і не для туристів. Ви хоч перевіряйте інформацію перед тим, як рекомендувати туристам з дітьми йти туди, а не згаяти час, залишитись без обіду та туалету. Просто знущання.

Краса відвіданих місць та кращих пляжів під час екскурсійв Тосса-де-Мар та на озері Блед, звісно, компенсували неприємні враження.

Але в цілому, НЕ найкращі враження від організованого туру. Туроператор вносить зміни, не рахуючись з туристом, селить там, де завважив за необхідне чи де йому вигідніше. Сподіваюсь, Ваше керівництво зробить відповідні висновки та буде заздалегідь повідомляти правдиві та актуальні дані всієї програми туру, нести відповідальність за обіцянки, а не заманювати лише гарними загальними фото.
Реклама
Відгуки про інші тури