Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший кайфовий відпочинок душею і тілом

"Кайфово, романтично, смачно)"

Відгук туриста Аккорд тур Maesstro (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики... Чорногорія + Хорватія

Це моя перша подорож за кордон з метою відпочинку! І я в котре зрозумів, що в цьому житті треба забирати з собою лише позитив! Не зважаючи на тривалий переїзд до Будви, це було варте того) дуже повезло з супроводжуючим! Інна відкрита, компетентна та приємна людина, і вважаю що професіонал своєї справи! Якщо потрапите до неї, рахуйте вам пощастило) завжди допоможе, порадить що можна відвідати в Будві і де погуляти, де класні пляжі) задоволений дуже!!

В цілому відпочинок для мене був класний, готель хоч і був без харчування але комплексні меню дешеві в рамках загальних цін в Будві, смачні і приготовані з душею господарями готелю)

Дуже сподобались дві екскурсії - це Скадарське озеро і Фіш пікнік! Пригощення смаколиками місцевими і домашнім вином, пірнання в тепле озеро з катеру, купання на закритому пляжі і фіш меню від капітана - це крута атмосфера, яка надихає на те, щоб приїхати в це місце ще раз)

Крім дивовижних фото з Чорногорії, сувенірчиків, чорного меду, сиру та пршуту - я забрав з собою насолоду життям, душевний спокій і рефрейминг себе, і все це в оточенні моря і гір!
Реклама
Відгуки про інші тури