Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Прекрасне перезаватаження"

Відгук туриста Аккорд тур Flower (Суми) на тур
Поїздка: 22 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики... Чорногорія + Хорватія

Кожен день з життя українців сьогодні наповнений страхом, невизначеністю, тривожністю та виснаженням від такого постійного напруження. Для відновлення душевної гармонії, заряду своєї соціальної батареї та порівняння паралельного життя інших людей в один і той же час необхідно організувати для себе поїздку за кордон, де найкращим варіантом буде Чорногорія. Чому саме ця країна? Бо це надзвичайно унікальне поєднання двох стихій - моря і гір, які не тільки дають свіжий ковток повітря після останніх подій, але і зцілюють душевні рани своєю неповторною природою та краєвидами!

У цілому поїздка виявилася нереально крутою! Таке уявлення, що вдома тебе не було більше місяця, а не 9 днів. Серце відпочило від хвилювань, вуха - від звуків сирен, голова - від постійного "аварійного" плану, що робити і куди бігти раптом що. Це точно те, що варто спробувати кожному! Таку красу довкола я раніше бачила тільки в фільмах! І це не просто море, це дивовижні острови, це не просто гори - це дикі скали, кар'єри та каньйони! До цієї поїздки такого поєднання я не зустрічала ніде!

Плюси подорожі можна перелічувати безкінечно: 1) це і чудове розташування - усі готелі розміщені досить близько до моря (близько 10 хв. прогулянки) та у самому центрі міста. Можна легко і швидко дістатися до моря зранку та чудово провести вечір при цьому не хвилюючись, що пізно треба далеко повертатися. Адже все поруч, усе можна здолати пішки, до місцевого транспорту ми взагалі не були прив'язані і це супер; 2) саме автобусна подорож дає змогу спостерігати краєвиди протягом усієї поїздки, ви нібито поринаєте у ще один фільм у своєму житті, але за вікном; 3) саме цей тур дозволяє побувати у трьох країнах, зупинитися і оглянути певні локації в кожній (за бажанням є можливість відвідати під час придбаної екскурсії четверту - Хорватію);

Хочу зупинитися на певних недоліках: 1) у нашому автобусі була гарна можливість заряджати телефони, регулювати кондиціонер, слухати музику, але не було місця/сіточки, куди поставити пляшку чи покласти рокзак, наприклад. Це треба залишати під ногами або нагорі на полиці. 2) такі прекрасні краєвиди було б ще комфортніше спостерігати завдяки чистим вікнам, що, на жаль, не з кожної сторони були такі.

Водночас був приємний бонус: іменинників приємно вітають протягом туру. Деяким дівчаткам подарували вино. Мені особисто подарували екскурсію в Хорватію (яка по тривалості часу була довгою, але з'явилася можливість порівняти одне і те ж море в різних країнах, побачити фортифікаційні споруди Хорватії). Увечері ще пригощали вином, щоб ми розслабилися при поверненні додому, бо подорож тривала майже добу.

Хочеться виразити вдячність туристичній агенції "Accord tour" та гіду Тівон Інні за поїздку! На майбутнє є такі побажання: завантажити фільми завчасно, бо нам, на жаль, не вдалося додивитись жоден з початих фільмів через відсутність місцями зв'язку; та розширити розважальну програму в автобусі, частіше вмикати музику, щоб тривалість поїздки не так відчувалась і дорога пролітала непомітно, бо вона справді довга. Крім цього, завчасно продумані деталі подорожі (заправка завчасно до виїзду, екскурсії не у вихідний день, бо визначні місця завжди ще більше переповнені туристами, допомогли б зменшити час у дорозі. Також варто відзначити, що було б добре проаналізувати систему харчування у різних закладах - не всюди, куди поселили наших туристів, був шведський стіл, на який ми так розраховували. Порції були великі і смачні, але вибору майже не було. У нашому ресторані за 5 днів харчування не було жодного фрукта, тістечка/тортика та молочної продукції, хоча іншим нашим туристам були запропоновані ці види продукції. Я щиро сподіваюсь, що компанія зверне на це увагу і вирішить питання рівноцінного харчування. Крім того, були певні проблеми з початку з поселенням, адже 3 окремі людини поселили на 2 ліжкомісця. Водночас хочу додати, що керівник групи Інна Тівон і менеджер від агенції вчасно реагували на скарги і намагалися допомогти у вирішенні спірних питань. Тобто основне побажання: більш детально дослідити місця проживання та харчування заздалегідь до поїздки, щоб не на місці вирішувати питання, а організувати все завчасно.

Якщо ви хочете отримати незабутній відпочинок, то варто знати основні моменти і бути готовими до них, щоб отримати ще більше задоволення від подорожі.

Будьте готові до того, що: 1) вас можуть поселити не конкретно в той готель, який Ви обирали ще вдома. Але всі вони приблизно однаково по відстані знаходяться від моря, проте дещо можуть відрізнятися умови, чогось не вистачатиме (але все можна потім просити у господарів, треба лише не опускати руки, якщо виникають якісь протиріччя);

2) море прохолодне (якщо ви гаряча людина і любите контрастну різницю у температурі повітря і води, то це саме те, що вам потрібно);

3) пляжі кам'янисті, захід у воду вистелений галькою - класний і корисний масаж ніг, але варто брати крокси чи інші зручні тапці, бо так точно комфортніше.

Отже, моя порада: беріть зручну подушку для автобусу, на всякий випадок завантажте вашу улюблену музику, візьміть щось цікаве почитати в автобус або, щось інше, чим себе зайняти в дорозі, наприклад, в'язання (я шкодую, що не взяла з собою щось таке, бо під час подорожі щось вдалося ще б зв'язати) і не бійтеся говорити про те, що вас щось турбує, беріть ініціативу в свої руки, а контакт можна знайти. Якщо ви плануєте відвідувати екскурсії, то краще не замовляти вечері, бо інколи час приїзду з екскурсії не співпадає з часом вечері. Екскурсії дуже цікаві, сам би собі цього не організував. Якщо врахувати всі ці деталі, то подорож виявиться незабутньою та з бурхливими емоціями! Яким ще шляхом вам вдасться побувати у 3 країнах! Усім мирного життя і незабутніх подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури