Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неочікувана Албанія та море позитивних вражень

"Якщо ви, як і я, не розглядаєте Албанію для відпочинку на морі, тоді вам точно потрібно прочитати мій відгук нижче ;)"

Відгук туриста Аккорд тур t.lysenko (КИЇВ) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Я дуже ретельно передивилась купу відеооглядів, коментарів, відгуків про відпочинок у Албанії перед тим, як рушити у цю подорож. Точно знала єдине - їду з Аккорд-туром, бо це команда професійних водіїв та неймовірного гіда - Софії! Софія - це людина, яка нам задавала настрій, дисципліну, пунктуальність, доброзичливість, розуміння усіх подальших пересувань та кроків! Величезне дякую за Софію Аккор-туру!

Подорожували ми з донькою (10 років) і знайомство з різними країнами пересуваючись автобусом має свій кайф оскільки літаком так багато побачити неможливо!

Додатково ми відвідали неймовірний о. Корфу з надзвичайною водою моря, годуванням риб та зйомкою купи фото та відео у найінстаграмніших локаціях! Дитячий захват отримали від спостерігання за посадкою літаків на злітну смугу, коли вони пролітають майже над головою.

Додатково плавали на кораблі з надзвичайно професійною командою та купалися у відкритому морі.

Додатково відвідали канйон Матка та печери з метеликами!

Усі ці екскурсії 10 балів з 10 і дуже рекомендую!

Іонічне море на узбережжі Ксаміля - має таку палітру кольорів, що слів для їх опису у мене немає. Просто не віриться у те, що цю красу бачать мої очі:)

Загалом кожен знайде для себе найулюбленіший пляж, але ми пройшли від одного краю до іншого, щодня тестуючи нову локацію.

Продукти харчування як у реторанах, так і супермаркетах мають близьку до української цінову політику. Смачні та різноманітні. Єдине на що зважайте - місцева валюта LEK (100LEK=1 EURO).

І для мене найголовніше - Албанія, як і Північна Македонія, заборонили в'їзд на території своїх держав усім тримачам російського та білоруського паспортів! Тут ви не почуєте мову агресора і натомість зустрінете багато українців.

Подорожуйте, знайомтесь з цим світом, наповнюйте себе ресурсом та будьте корисними собі, родині та Україні!
Реклама
Відгуки про інші тури