Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше знайомство зі Скандінавією

"З Аккорд-туром об'їздили майже всю Європу, але в цьому році на прохання онука вирішили познайомитися зі Скандінавією. "

Відгук туриста Аккорд тур Tamara (Дніпро) на тур
Поїздка: 08 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Довго тур не обирали, зразу зупинилися на "Серце Півночі... ", бо там і льодовик, і Язик Троля, і чотири дні в Норвегії. Десять днів пролетіли, як один день і навіть погода посприяла нам: за весь тур всього один день з дощем, а для Норвегії це рідкість. Жаль, що не зібралася група для походу на Язик Троля, але похід на льодрвик Нігардсбрін переповнив емоціями і ми зрозуміли, що не всі могли і дійти до Язика.

Небаченої краси краєвиди, фіорди, ліси і гори, тисячі озер - все це варте того, щоб побувати в цьому турі. ЗапамЗапам'яталися  прекрасні міста Берген, Копенгаген, Гданськ, такий загадковий парк Вігеланда в Осло. Комфортну поїздку забезпечила нам керівник туру Гаркава Влада, така юна, але такий професіонал, не було питання на яке вона не могла би дати відповіді. А ще прекрасні водії Анатолій та Ігорь, з якими були не страшні любі гірські дороги. Браво, хлопці! Прекрасні готелі, прекрасні сніданки, професійний керівник, незабутні подорожі на паромах - ця подорож залишиться в пам'яті надовго. Дякуємо за це всьому колективу Акорд-туруі маємо надію зустрітися ще не один раз. Разом до Перемоги!

Інші відгуки Tamara

Реклама
Відгуки про інші тури