Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дуже активний драйвовий тур не для тих хто хоче повалятися на пляжі

"В 2022-му після прекрасних чотирьох поїздок з Аккордом мені дуже не пощастило.З автобусом, супроводжуючою, готелем.То була провальна відпустка коли я пообіцяла собі з Аккордом більше нікуди не їздити.Я рада, що відпусткаʼ24 переконала у протилежному."

Відгук туриста Аккорд тур Lanalegostaeva (Одеса) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 23 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мікс щасливих емоцій Ніцца, Монако, Портофіно

1. Автобус. Я вперше їхала в тур в автобусі в якому під кожним сидінням є розетки. Я памʼятаю як в минулі роки за ту розетку в автобусі влаштовували справжні гладіаторські бої Через відключення світла я вдома так не заряджала телефон як в автобусі Комфортний, з санітарною кімнатою, пледами та прекрасними водіями.

2. Водії були пречудові. Не дивлячись на величезне навантаження завжди привітні, доброзичливі, допоможуть з багажем та порадою. Ввечері ще й поро життя можна поговорити Павло, Дмитро щиро дякую за приємні спогади і професіоналізм, від якого не перебільшуючи залежали наші життя.

3. Супроводжуюча групи Юлія Богачева. Насправді такі супроводжуючі і повинні бути в групових турах. Але через враження 2022-го року для мене її робота стала такою дивовижною, що неможливо описати. Протягом всього туру Юлія поводила себе дуже відповідально, організовано, навіть турботливо. Дуже сподобались її розповіді про місцевість, поради щодо сувенірів, їжі. Група туристів, які ще вчора були незнайомі завдяки Юлії стали однією командою мета якої - насолоджуватися подорожжю наповну. Щира моя подяка Юлії. Ви точно на своєму місці і прекрасно з тим справляєтеся.

4. Готелі. Всі три ночі ми ночували на території Італії. Тому готелі передбачувано скромненькі, але чиста постіль, душ, прибрані кімнати - все що потрібно після наповненого новими місцями дня. Перші дві ночі готелі знаходились в містечку, куди самі італійці приїжджають відпочити. Тому до другої ночі працювали бари, дискотеки. Третю ніч готель був найкращий. Готель Мілано в якому одразу видно відповідальну руку господаря, є басейн. Сніданки типові італійські, проте бутерброди з шинкою та сиром або круасани з Нутеллою завжди є.

5. Екскурсійна програма дуже насичена. Не буду описувати кожен день окремо, скажу лише, що будьте готові багато рухатися або на автобусі або пішки. Дуже відповідальні екскурсоводи, які захочуть вам показати і розказати якнайбільше. Закохані у цю місцевість і будуть намагатися закохати Вас теж

Підсумовуючи, хочу сказати величезне дякую Аккорду, що зміг змінити мою суто негативну думку. Не знаю чи то спрацював мій фарт на таку сурпроводжуючу групи, такий автобус та водіїв чи то вже закономірність для Аккорду, але в цій поїздці гарно було все. Якщо Ви готові бути в русі, в сприйнятті інформації, а не плануєте лежати пластом в своїй відпустці - цей тур однозначно Вам підійде.

Інші відгуки Lanalegostaeva

Реклама
Відгуки про інші тури