Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мікс щасливих емоцій

"Щойно повернувшись з туру «Мікс щасливих емоцій», я хочу поділитися своїми враженнями. Подорож до Ніци, Монако, Ґенуї та Портофіно стала незабутньою. Програма туру була дуже насичена і кожне місто мало свої особливості, тому час пролетів непомітно."

Відгук туриста Аккорд тур v_olga (Львів) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 23 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мікс щасливих емоцій Ніцца, Монако, Портофіно

Відвідали чудове місто Ез з величезним озером Гарда, де мали можливість гарно провести час на узбережжі. Ніца вразила своєю середземноморською атмосферою та пляжами, а Монако захопило розкішшю. Ґенуя здивувала історичними пам'ятками, а Портофіно – краєвидом. Відвідали і Верону, в якій була чудова гід. В Венеції було достатньо часу поблукати серед вузьких вуличок.

Окрема подяка нашому гіду Юлії, яка не лише професійно організувала групу, але й завжди буда готова поділитися цікавими фактами та порадами. І що головне - правильно налаштувала групу на позитив з самого початку, тому в подальшому ми чудово провели час) Також хочу відзначити водіїв, які забезпечили нам комфортні та безпечні переїзди між містами. Дуже пунктуальні та уважні до деталей, що значно покращило загальний досвід, оскільки чимало часу провели в автобусі, але з наявністю розеток, працюючого туалету та кондиціонерів все пройшло чудово

В цілому, тур «Мікс щасливих емоцій» від «Акорд Тур» виправдав усі очікування. Це була дивовижна подорож з чудовими містами, приємними враженнями. Щиро дякую за подорож!
Реклама
Відгуки про інші тури