Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпустка в Португалію

"Чудовий автобус ,водії Мар'ян і Степан та керівник групи Наталія Никифоренко????????????"

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (Луцьк) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

Цей тур є чудовою можливістю відвідати багато країн. З мінусів довгі переїзди ; мало часу на екскурсії, якщо є бажання побачити все. Ви будите половину часу їхати в автобусі.

Перший день і прекрасний Вроцлав. Чудове місто і хороший екскурсовод.

Другий день і чудове, квітуче місто Ерфурт. Чарівні вулички, красиві квітучі оформлення мостів і мальовнича архітектура!

Третій день і місто ста веж - Руан. Чудова архітектура. Просто неймовірний руанський великий кафедральний собор Нотр-Дам.

Ертрета  - це неймовірна краса скель та Алебастрового узбережжя. Шкодую, що не вдалося відвідати сади Ертрета, бо приїхали пізно і вже було зачинено. Це було мрією, яка не здійснилася!

День четвертий і восьме чудо світу - Мон-Сен-Мішель. Неймовірної краси ззовні острів-скеля-абатство. Радила б побачити абатство під час відливу та приливу. Іти в середину я не раджу. Це моя думка. 13Є за голі стіни -  це того не варто.

Сен-Мало - чудове місто. Для мене це більше можливо місто пошопитись і скупатися в Атлантичному океані. Місто красиве, але ви доволі швидко його обійдете.

День п'ятий і Бордо. Місто Бордо прекрасне своєю архітектурою та вуличками. Чудова екскурсія.

День шостий і нарешті Лісабон. Доволі мало видалося екскурсії. Потрібно ще гуляти самим, якщо маєте вільний час. Автобусна екскурсія дала змогу ще відвідати декілька красивих пам'яток архітектури Лісабону.

День сьомий і Порту! Дуже красива архітектура і краєвиди, затишні вулички. Варто відвідати!!!

День восьмий і Португальське Середньовіччя. Для мене екскурсія була того варта. Обідуш, Алкобаса, Баталья та Фатіма! Неймовірні створіння архітектури та історія кохання між "португальських Ромео та Джульєттою". Коли кохання не здолає навіть смерть! Коли кохання - це велике щастя та неймовірні страждання!

День дев'ятий і Сінтра, Мис Рока та Лісабонська Рив'єра. Красиві краєвиди! Заради Мису Року їхали. Неймовірні відчуття, коли дивишся і не бачиш де закінчується океан і починається небо!

День дес'ятий та Серце Іспанії - Мадрид. Красиве місто. Але потрібно більше прогулятися містом, якщо нікуди не їдете.

Толедо. Дуже красиве старовинне місто і краєвиди. Для туристів можна придбати хороші ножі. Неймовірної краси Собор. Всередині собору тобою охоплює неймовірний захват і натхнення!

День одинадц'ятий і Андорра. Країна шопінгу і гір!

День дванадц'ятий і Швейцарська Рив'єра. Дуже красива Лозанна, Веве і Монтре. Неймовірні краєвиди Женевського озера та гір. Не можливо не закохатися!

День тринадц'ятий і Страсбург. Дуже красиве місто. Їдеш і дивишся на кожен будиночок. Головне не перечепитися. А Собор Нотр-Дам, що ззовні, що й з середини - це захопливе творіння людини.

День чотирнадц'ятий і Прага. Чудове місто з прекрасною архітектурою.

Насичений тур. До, якого варто морально та фізично бути готовими.

Беріть хороший настрій, зручне взуття, гроші та вирушайте в захоплюючу подорож!!!

Інші відгуки Ірина

Реклама
Відгуки про інші тури