Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож мрії

"Полуниця з портвейном "

Відгук туриста Аккорд тур Mariia V (Львів) на тур
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

«Полуниця з портвейном» надзвичайно цікавий та насичений тур. Повертаюсь до дому з морем позитивних емоцій на вражень. Краса Швейцарських гір, сила Атлантикип на Мисі Рока, теплота протоки Ла-Манш, таємничість абатства Мон-Сен-Мішель просто зачаровують. Дослідили кожен куточок Лісабону: від історичних величних споруд до сучасних місць. З захопленням проїхались старовинним маршрутом 28 трамвайчика та споглядали на річку Тахо з канатної дороги. Рекомендую скуштувати пʼянкого портвейну з місцевим смаколиком пастейш. Кайфанули на шопінгу в Андоррі, насолодились красою Женевського озера і стародавнього Толедо, поблукали вуличками величної Праги.

Окремо хочу відзначити водіїв Степана та Марʼяна. Галантні та ввічливі, професіонали своєї справи, постійно допомагали з валізами.

Особлива подяка гіду Наталії Нікіфоренко. Одразу видно, що любить свою роботу. З першого дня обʼєднала групу у велику сімʼю. Компетентна, комунікабельна, вміє знайти підхід до кожного туриста, дає слушні поради, дослуховується до думки та побажань туристів. Надзвичайно велике спасибі за україномовну позицію!!!
Реклама
Відгуки про інші тури