Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Відгук про тур Полуниця з портвейном

"Один з найкращих турів, який залишив дуже багато незабутніх емоцій та моментів в памʼяті. Разом з нашим гідом Наталею Нікіфоренко був дуже насичений різними містами та країнами, дуже сподобалася екскурсія в Бордо і середньовічна Португалія."

Отзыв туриста Аккорд тур Владислав  (Львов) на тур
Поездка: 14 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры

Отзыв на тур Клубника с Портвейном... Португалия

Цей тур був просто неймовірний! Ми відвідали багато чудових екскурсій, які вже були включені у вартість туру. Лісабон, Ерфурт, Руан, Бордо, Мадрид, Андорра – кожне з цих місць вразило своєю красою і унікальною атмосферою. Прогулянка по Андоррі та фотопауза в Піренеях додали ще більше яскравих вражень.

Нам також пощастило побувати в найцікавіших куточках Португалії: Фатімі, Порту і на вітряному мисі Рока, де ми змогли побачити дуже красивий океан. Це були незабутні моменти!

Чудовою була подорож саме по Франції, хочу особливо відвідати належне екскурсії в Бордо, Руані та фотопаузі на дюні Піля.

Особливо хочу відзначити нашого гіда Наталю Нікіфоренко. Вона була чудовим супроводжуючим – завжди доброзичлива, компетентна та уважна до всіх деталей. Вона зробила нашу подорож ще більш цікавою і приємною. Також величезна подяка нашим водіям, які забезпечували комфорт і безпеку під час всіх поїздок. Особливо хочеться виділити Степана за його професіоналізм і дружелюбність.

Атмосфера в групі туристів була чудовою, всі були дуже приємні і доброзичливі. Це створювало особливу дружню атмосферу протягом усього туру.

Найбільше мене зачарували міста Бордо та Руан. В Бордо наш гід Беатріс зробила екскурсію по-справжньому захоплюючою, показала нам найкращі місця і поділилася цікавими історіями.

Загалом, цей тур залишив найкращі враження. Дуже рекомендую всім!
Реклама
Отзывы о других турах