Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спокій Адріатики

"Спокій Адіатики виявився не зовсім спокійним."

Відгук туриста Аккорд тур Yulia (КИЇВ) на тур
Поїздка: 08 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Спокій Адріатики Відпочинок на морі в Чорногорії

 

В цій країні я вперше, неймовірна природа, чисте, прозоре море, величні гори. Сподобалась однозначно, впевнена, що повернусь, але не з Акордом, так як організацію туру жахлива.

Тур з нічним переїздом і ми до цього були готові, але можна десь в примітці до туру вказати, що останні 500 км будуть серпантином і не всім це підходить, ну або хоча б мати можливість підготуватися і купити таблетки від захитування за потреби.

Не все добре було в автобусі з кондиціонером, друга половина автобуса постійно скаржилась на жахливу задуху, у нас же на перших місцях було досить прохолодно і доводилось вдягати светр. Комфортної температури для всіх туристів так і знайшли за 60 годин шляху (дві сторони)

Вілла Krivokapic була хороша, гарний вид на місто та гори, але номер зовсім маленький (з додактових приладів лише холодильник, чайник, дві чашки), але ми  не так багато часу в ньому проводили.

Бронювали тур без харчування чим дуже  задоволені, так як частина наших туристів скаржилась на одноманітну та не смачну їжу. Тому ми обрали для себе декілька ресторанчиків які і відвідували протягом всього відпочинку і меню яких нас повністю влаштовувало.

З додаткових екскурсій відвідували Дубровник та Боко Которську затоку.

На Боко Которській затоці був російськомовний гід, і враховуючи його специфічну вимову національність в нього теж, мабуть, російська. Це викликало здивування та обурення частини туристів, Олена Козак  питання чому екскурсія проводиться іноземною мовою проігнорувала..   Невже не було по всій Чорногорії україномовного гіда? У нас війна закінчилась вже і ми з радістю готові слухати мову окупанта??? От за це величезний мінус.

Ще не зовсім приємним сюрпризом стала інформація, що виселення з готелю відбувається до 9 ранку, виїзд з Будви о 19:00, орієнтовний час приїзду в Львів 2-3 ночі. Чому ця інформація не вказана на сайті? У вас же вказано час поселення в готель після 14:00, чому не вказуєте час виселення? У всіх готелях світу виселення до 12:00, але якщо в Чорногорії інші правила, то ви мали б вказувати їх. Що робити з 9 ранку до 19 вечора в  страшенну 40градусну спеку без можливості прийняти душ після моря і відпочити в номері з кондиціонером? Ми приїхали на море, так, і до нього можні піти з 9 і до 12 максимум, що робити далі? Приймати душ на пляжі і перевдягатися там же в спартанських умовах?  

Частина туристів і ми в тому числі орієнтувались на інформацію на сайті, де вказано, що час прибуття орієнтовно в 23:30 і залежить від проходження кордону, але не від часу виїзду і придбали квитки на потяг на 01 - 2 годину ночі, але виїхавши о 19:00 ми на цей час не встигали.

Найцікавіше сталося за три дні до виїзду, Олена озвучила цю інформацію і почався просто ср*ч в нашій групі в вайбер. Частина туристів наполягали на більш ранньому виїзді, так як хотіли встигнути на свій потяг. Інша частина туристів вирішила бути на морі до останнього і раніше 19:00 навіть не планували приходити до автобуса. Інші години виїзду просто ігнорувалися і не бралися до уваги жодні пропозиції.  

Три дні на нервах і в незрозумілих листуваннях..

Олена пропонувала два можливих варіанти: 09 ранку та 19 вечора, але якщо ви на сайті зазначаєте, що цей день у вас      "вільний день на морі" то це точно не 09 ранку, також при бронюванні туру менеджери озвучували всім різну інформацію про час виїзду, але це було в межах першої половини дня.

Довелося проводити голосування в групі і за кількістю голосів обирали час виїзду..  

Акорд, ви вважаєте це нормально?

Чому не можна відразу на сайті вказати час виселення та час виїзду і турист відразу при перегляді цього туру розумітиме підходить він йому чи ні. Має бути розписана чітка програма з похибкою на проходження кордону.   Якби я знала що прощання  з морем заплановане з 09 ранку до 19 вечора, дуже сумніваюсь, що обрала б цей тур, чи що мені доведеться нервувати три дні і голосувати за час виїзду..

Однозначно я не подорожуватиму більше з Акордом та не радитиму нікому з знайомих.
Реклама
Відгуки про інші тури