Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

АККОРД ТУР і моя перша подорож до Італії!

"Це була моя перша подорож до Італії! Я отримала неймовірні враження від побаченого! Обов'язково повернусь до цієї країни ще!"

Відгук туриста Аккорд тур Dariia_p (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Це була моя перша подорож до Італії! Я отримала неймовірні враження від побаченого!

Але про все по черзі:

На жаль, про гарантованість туру ми дізнались тільки за 3 дні до поїздки, що зовсім незручно для людей які живуть в різних містах України і яким потрібно за 3 тижні викупити квитки на потяг...

Початок туру був гарний. Нас зустріла керівник групи - Вікторія, з чистим, просторим автобусом з кондиціонером, приємною музикою і чемними водіями, які під час всієї подорожі всіляко допомагали з валізами і дбали про наш комфорт.

Далі ми відносно швидко пройшли кордон і вже ввечері опинились у Будапешті, який успішно проїхали... Тому якщо ви плануєте у цьому турі побачити не тільки Італію, а й Угорщину, то скоріш за все, ви її не побачите, навіть якщо місто прописано у програмі ви можете просто його проїхати.

На території Угорщини був готель з гарними умовами і з чудовими сніданками.

Далі на нас чекав Трієст, який став для мене відкриттям. Дуже гарне, затишне місто, де можна побачити красу Адріатичного моря і замка Мірамаре.

Згодом ми поїхали до Флоренції де побачили красу цього неймовірного міста, відвідали відому галерею Уффіці. А також для всіх бажаючи була запропонована поїздка в Пізу, що додає різноманітності і вибору кожному учаснику туру.

Надалі ми поїхали в довгоочікуваний Рим. І це було неймовірно! Особливо вразила країна Ватикан і Колізій, в який, на жаль, фірма не змогла викупити квитки всередину і екскурсію провели тільки зовні, хоча проблем з квитками не було, бо по завершенню екскурсії ми підійшли та купили самі квитки без ЖОДНОЇ черги та жодних проблем. Чому цього не можна було зробити так само, але всією групою і провести екскурсію там, питання....

На 3 день перебування в Римі, нам запропонували поїхати відпочити на море. Це був дійсно день релаксу і відпочинку після двох попередніх насичених піших днів. Було чудово! І вже з новими силами ми відправились до Венеції, яка особисто мені сподобалась найбільше. Гондоли, Гранд-канал, маленькі затишні вулички і купа цікавих будинків, краса неймовірна. Обов'язково повернусь сюди ще! Далі по програмі у нас було заплановано місто Егер з цікавими екскурсіями, які як і на початку туру, на жаль, не відбулись з причини того, що тоді ми не встигнемо вчасно приїхати в Україну. Навіщо тоді прописувати і пропонувати туристам це в програмі, знову ж таки питання....

Але загалом програма була насичена, цікава і різноманітна. Головний готель, який знаходився в 30 км від центру Риму був комфортним, з гарними умовами і смачними сніданками. Всі гіди - чудові, цікаво розповідали і намагалися зробити екскурсії максимально комфортними з урахуванням і дощу і спеки в + 35°. Дякую керівнику і водіям за чудову і комфортну організацію відпочинку. Ви - неймовірні!!!
Реклама
Відгуки про інші тури