Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож до Італії з Аккорд тором

"Вперше їздили з Аккорд туром, подорож сподобалась, було насичено і цікаво, єдине що трохи важко переїжджати майже кожен день в різний готель, але загалом гарно."

Відгук туриста Аккорд тур Aleksandra (Донецьк) на тур
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Це була наша перша подорож з "Аккорд туром". Все почалося з того як ми бронювали тур, його дуже довго не гарантували, а про те що він їде, сказали за 3 дні до виїзду, що досить незручно коли їдеш не зі Львова. Також з нами їхали люди, які бронювали інший тур, але про зміну тура їм повідомили за 3 дні.

Початок подорожі був вдалий: комфортабельний автобус, нормально пройшли кордон за 5 годин, але чомусь не зупинилися в Будапешті, хоча мали час.

Далі приїхали до Італії: відвідали дуже чарівні 4 міста (Трієст, Рим, Флоренція, Венеція), екскурсії були цікаві, як 4 загальні так і додаткові, гіди хороші, розповідали цікаво. Особливо запам'яталася гід Ірина на екскурсії по Ватикану. Також додатково зробили трансфер на море, що було приємним бонусом.

Готелі були різні за якістю, готель в Римі був хороший, однак розташування в 40 км від Риму і година дороги до міста, вразили, інші теж нормальні, але найбільше "запам'ятався" готель "Hotel Le Calandre" перед заїздом у Венецію, з жахливим виглядом, дуже маленькою душовою кабіною, двома розетками біля одного ліжка, і відсутнім холодильником; одних туристів навіть вдарило струмом і вимкнулося світло в номері.

В останній день подорожі за розкладом мали заїхати в Егер, але чомусь заїхали в Будапешт, не змогли запаркуватися і поїхали далі.

Загалом тур сподобався, окрім деяких мінусів, залишилися чудові враження від Італії!
Реклама
Відгуки про інші тури