Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

незабутня подорож до Італії Трієст Флоренція Рим Ватикан Венеція

"вражаючі міста Італії які обовʼязково треба відвідати "

Відгук туриста Аккорд тур rogedinaroga (Луцьк) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 2 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

наша подорож до Італії була неймовірною та наповненою враженнями. Водії (Віктор і Дмитро) Accord tour були дуже хороші не хамили і поводились з нами дружньо + дякую за допомогу з чемоданами наш організатор Вікторія Хорощак яка дуже зрозуміло пояснювала, куди їхати, і завжди допомагала у разі якихось проблем. Ми подорожували без нічних переїздів і зупинялись в комфортних готелях.

Ми відвідали Трієст, Флоренцію, Рим, Ватикан, Венеція. І кожне місто нас вразило своєю унікальністю.

Трієст виявився затишним і гостинним містом, яке стало приємним початком нашої подорожі. Приємний гід дуже добра і щира) (Замок Мірамаре та оглядова по Трієсту)

Флоренція зачарувала своєю архітектурою та музеєм (Уффіці) ми відвідували її самі але на наші враження це не впливало. Ми мали оглядову екскурсію, де побачили всі основні визначні місця міста.

В Римі ми насолоджувались екскурсіями по Ватикану, де відвідали Музей Ватикану та Собор Святого Петра, була дуже світла атмосфера із за гіда Ірини Кравчук найбільше сподобалась, показала нам все та розповіла зрозуміло. Вечірній рим вразив своєю красою.

Ще була екскурсія в Тіволі з гідом Іриною Кравчук де відвідали Віллу дʼЕсте з її прекрасними садами та фонтанами.

У Венеції ми каталися на гандолі і відвідали екскурсію по гранд каналу з приємним гідом Ліліана. Це місто на воді залишило в нашій памʼяті незабутні враження для завершення нашої подорожі.)
Реклама
Відгуки про інші тури