Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий вибір щоб закохатись в Італію з першого ж знайомства

"Супер-тур для того, щоб почати знайомство з Італією: відвідати найголовніші, всім відомі памʼятки, обійти Рим та навіть покататись на гондолах у Венеції."

Відгук туриста Аккорд тур mashfis (КИЇВ) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Обирали тур разом з подругою за двома основними критеріями: побачити якомога більше за тиждень та провести декілька днів в Римі щоб встигнути все, і не помилились.

Спочатку хочеться відмітити чудову організацію туру.

Автобус комфортний і чистий, музика підібрана чудова і не заважає, працюють кондиціонери що в + 37 рятувало дуже сильно.

Окремо подякувати супроводжуючому керівнику групи Вікторії. Вона просто чудова, допомагала у усіх питаннях, надавала рекомендації стосовно факультативних екскурсій які слід обирати, куди сходити у вільний час, надсилала багато інформації в чат та завжди була на звʼязку

Стосовно самого туру, він спланований ідеально для того, щоб за тиждень встигнути побачити все найважливіше з туристичної точки зору в Італії.

Окремим відкриттям для мене став Трієст - маленьке портове місто, далеко не таке ж відоме як інші в плані туру, однак дуже гарне і цікаве, в захід сонця на пірсі тепер назавжди залишиться в памʼяті як один з найкращих моментів за поїздку

Флоренція зайняла для мене друге місце після Риму - неможливо гарне місце, де в який бік не подивишся всюди бачиш якийсь витвір мистецтва (особисто рекомендуємо піднятись на оглядовий майданчик Мікеланджело, це вау).

Щоб описати Рим не вистачить жодних слів, і навіть два з половиною дні які виділяються туром для Риму здається недостатньо щоб побачити навіть 5% всієї краси. Дві основні рекомендації: брати з собою ДУЖЕ зручне взуття бо ходити доведеться багато та ОБОВʼЯЗКОВО відвідати Ватикан (гід Ірина просто найкраща з усіх, 100000/10!!!)

Єдиним мінусом можу виділити те, що нам на жаль не вдалося потрапити всередину Колізею, однак всі інші враження від Риму перебили цю дрібничку:)

На Венецію в тури виділено пів дня, і хоча може здатись що це замало, для цього міста цього більш ніж достатньо, бо дивитись там фактично нічого. Рекомендація обовʼязково брати водну екскурсію - гондоли чи водне таксі, однак побачити острів з води просто необхідно для повноцінного експіріансу

Загалом тур залишив купу чудових неповнотних враження, трошки мозолів від протоптаних кожен день 25 + тисяч кроків, і мабуть пару зайвих кг (все ж таки це Італія).

Рекомендую всім, хто хоче закохатись в Італію з першого погляду
Реклама
Відгуки про інші тури