Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна подорож до Скандінавії

"Один з найцікавіших турів Аккорду. Багато вражень. Вдала комбінація природних краєвидів з відвідуванням сучасних міст."

Відгук туриста Аккорд тур Вита (Харків) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 08 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Перш за все хочу подякувати компанії Аккорд за цей незвичайний відпочинок. Організація туру була на вищому рівні. Автобус чистий та комфортний, з кондиціонером та такими приємними бонусами, як чай та кава. Наші хлопці-  водії справжні професіонали. Весь шлях пройшов легко та непомітно. Наша керівник групи вирішувала всі організаційні питання, заселення в готелі проходило дуже швидко, екскурсійна програма була побудована таким чином, що було достатньо вільного часу, і дуже цікава насичена програма. Готелі на маршруті дуже гарні, зі смачними сніданками. Розташовані в зручних місцях.  

Стосовно самої подорожі - це, мабуть, найкращі наші враження за останній час. Скандінавія-це неймовірна красива казка, захоплюючі краєвиди, добрі та ввічливі люди, смачна їжа, давня історія.   Нам дуже пощастило з погодої, дощ був тільки один раз в Осло, але і це не завадило насолодитись оглядовою екскурсією по місту. Сподобалось абсолютно все! Але перед очима досі стоять фьорди Норвегії. Найбільш сильні враження після відвідування льодовика. Таку красу ми бачили вперше. Раджу також прокатитись по Фломській залізниці. Подорож в оточенні надзвичайної краси водоспадів та гірських склонів.  

В Данії дуже сподобалась екскурсія в замки та дуже приємно було прогулятись з нашим гідом по Копенгагену. Поєднання історичних фактів з захоплюючими випадками з життя сучасних мешканців міста.  

Подорож на паромі з Польщі до Швеції - це окреме задоволення. До цього туру я ніколи не мала такого досвіду та трохи нервувала. Але це було схоже на подорож на круїзному лайнері.  

Могу порадити цей тур всім, хто давно мріяв відвідати Скандінавію.  
Реклама
Відгуки про інші тури