Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чорногорія - моя казкова мрія

"Даний тур давався з перешкодами, але все склалося якнайшвидше "

Відгук туриста Аккорд тур olesya_che (Котовськ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 17 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 3 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

Пригоди в турі "Серце Адріатики - Чорногорія" почалися ще на угорському кордоні, наш автобус повертали, але... Не зважаючи на всі перешкоди, усі чемно витримали ніч в автобусі, за що згодом Аккорд нас побалував пікніком))) Неймовірна підтримка та позитив керівника групи Ірини, а також професіоналізм водіїв зробили свою справу. До Будви ми доїхали вчасно. По дорозі не випускали телефони з рук, бо краєвиди приголомшливі, вражають своєю величчю. ️

Відпочивати в Будві дуже комфортно, готель розташований неподалік від моря, також поряд є різні супермаркети. У номері є мінікухня, що дає можливість приготувати їсти самому, якщо ви відпочиваєте з дітьми.

️Море дійсно чисте та тепле. Щодо пляжів, то є на будь-який смак, мені до вподоби з галькою, але є й з чистим пісочком. Якщо ви любите екстремальний туризм, то тут є де полазити в горах. Маршрут легкий, із ним справляться навіть діти, а краєвиди будуть тішити вас своєю неповторною красою. Однозначно рекомендую відвідати Чорногорію! Це місце, куди б я із задоволенням повернулась. Дякую команді Аккорду за ці чудові спогади!

P. s. Це 4 подорож з Аккордом і % найкраща.

Інші відгуки olesya_che

Реклама
Відгуки про інші тури